reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Sylwia, trzymam kciuki!
Rusia, przeprowadzka sama w sobie to nic fajnego, ale skoro zmiana na lepsze, to tylko się cieszyć! A o samochód fakt, zawalcz :-)
A właściwie to dlaczego Rusia??
Rusia, przeprowadzka sama w sobie to nic fajnego, ale skoro zmiana na lepsze, to tylko się cieszyć! A o samochód fakt, zawalcz :-)
A właściwie to dlaczego Rusia??
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Już doczytałam dlaczego :-)
a ja ostatnio z wszystkim sama i jestem wymęczona i powiem wam że dochodzę do perfekcji w porannym szykowaniu siebie i chłopaków i wychodzeniu do przedszkola - wcześniej z samym Karolem ciężko mi było wyjść a teraz jakoś z dwoma lepiej idzie a im mniej ciuchów będzie tym bedzie łatwiej...a tez kawałek mamy bo ok 15 min szybkim krokiem z wózkiem ale z Karolem na dostawce bo jakby Karol szedł to trwałoby o wieeeele dłużej...wcześniej jeździliśmy autem ale nie opłaca się bo jest taki remont akurat po drodze że musze objeżdżac i stać w korkach i czasowo tyle samo wychodzi co na piechote a jeszcze jakbym miała ich obu do garażu targać po auto to by i dłużej wyszło
Baśka, Mamoot u mnie to samo. O wiele lepiej idzie mi ubranie 2 niż 1. I też mam dosyć tych ubrań. Olka gania w spodniach ocieplanych na szelkach i ciągle się wywraca. Przez te śniegi chodniki po uszkadzane i ciągle gdzieś coś wystaje. A ta tak pędzi do przedszkola że nie patrzy pod nogi. Swoją drogą od poniedziałku mam dodatkowego brzdąca do opieki i wolałabym, żeby było już ciepło. 3 to już wyzwanie:-):-):-).
reklama
Podziel się: