reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

ell, jasne że żlobek ma jak wszystkie rozwiązania plusy i minusy... Chciałabym zapytać o chodzik. Napisałaś: "no i odkad Panie wrzuciły ja do chodzika"... Czy świadomie zgadzasz sie na chodzik czy taki jest "oblig" w żłobku? Bo słyszałam że to niewskazane??

Pozdrawiam,
Kasia

reklama
Kurcze Kasiu BS do dsziś żyłam w nieświadomości że na czerwcówkach są dwie Zosie twoja i moja :-) ;-) ale fajnie :-) . Piękne imię wybraliscie dla swojej córeczki hihihihihihihi:laugh2:

Stokrotki,
muszę przyznać że i Wasza córeczka śliczne ma imię:-D
Żyłaś w nieświadomości pewnie dlatego że stosunkowo malo sie udzielałam...postaram sie poprawić:tak:

Pozdrawiam!
Kasia

KasiuBS ja wiem, ze na przykład chodzika nie kupię do domu, ale też nie przeskadza mi, że w żłobku Panie dały ja do niego- chocby z tego względu, że jestem pewna, że gdyby zostawiły ja w kojcu, to kończyłoby się to płaczem. Wiem, że jeżeli skorzystały z tego sprzętu- to po to aby małej nie zostawic z płaczem i stękaniem. Ja w domu jak mała się nudzi to też korzystam na przykład z jeżdzika- więc to rozumiem. Ale dzisiaj kolejny raz luz psychiczny, mała z dziadziem:-)

A tak poza tym to ustalone rodzinnie, że mała maksymalnie 3 dni będzie w tygodniu w żłobku:-D - hihihi 2 dni będę mogła pracować na pełnych obrotach- bo tak to ciężko mi się skupić.

dzisiaj mała w żłobku- ale już mi nie jest tak cięzko- bo wiem, ze jednak nie będzie tam spędzać całych tygodni i jakoś lżej mi z tym. W przyszłym tygodni na przykład będzie tylko 2 dni- taki akurat kontakt z rówieśnikami:)) Cieszę się bardzo, że tak mogę liczyć na rodzinę i że tak wszyscy kochają naszą Otylusię:)

heh a dzisiaj dostałam wyspana, najedzoną i zadowoloną Otylkę:))) oj gdyby Panie zawsze oddawały mi tak uśmiechnięte dziecko to na pewno nie powiedziałabym nic zlego na żłobek. Normalnie szok:szok: :szok: :szok: Kamień z serca mi dziewczyny spadł:)

Trzymamy kciuki za Otylkę i jej żłobek. Ell dużo maluchów jest w grupie? I ile dzieciaczków przypada na 1 opiekunkę? Powiem wam w sekrecie że jakbym miała kasę do zainwestowania to otworzyłabym właśnie taki przyjazny dla dzieci i rodziców żłobek gdzie nie płakałyby ani maluchy ani rodzice. To moje niespełnione marzenie

reklama
Sumka moje też !!!!!!!!!!!Zawsze chciałam otworzyć żlobek albo przeczkole .. wkońcu jestem pedagogiem pracującym w banku :-)
Jakbyś szukała kogoś do spółki to się piszę !!!!!!!!!!

Do góry