reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

rosmerta a mozesz napisac jak nazywa sie ten lek bo kiedys jak z Weroniką wylądowaliśmy z taką pokrzywką na obsludze chorych to ona wspominała ze jest fajny lek heomopatyczny ze szybko działa i każdy alergik pownien nosic go ze soba ale za cholerke nie moge sobie przypomniec nazwy

Madzia juz kiedys gdzies tłumaczyłam, ze lek homeopatyczny dobiera się indywidulanie do kazdego pacjenta - na tą sama pokrzywkę i rekacje alergiczną jeden dostanie np. tuberculine a inny sulphur. Mówimy oczywiscie o homeopatii z prawdziwego zdarzenia,a nie o takiej tam stosowanej przez niektórych lekarzy:sorry: nie ma uniwersalnego leku, a te leki składane z kilku leków działaja na zasadzie przypadku, a wiekszośc nie zdaje sobie sprawy, ze xle zastosowany lek moze też dać skutki uboczne....
suma sumarum nie znam nazwy leku o który chodziło tej lekarce:sorry:

Rosmerta całe szczęście, że mieliście ten lek:tak: Jak to dobrze, że macie pod ręką taką T.;-) Szkoda tylko, że Hubek jeszcze tak reaguje:shocked2::sorry: To z wiekiem przechodzi?

ano, inaczej juz dawno bym chyba osiwiałał i oszalała:sorry::rofl2: mam nadzieję ze kiedyś z tego wyrosnie, wyrósł juz z wileu rzeczy, któe kiedys go uczulały, chociazby masło:tak:

reklama
ja np. zawsze jak tylko kicham więcej niż 4 razy pod rząd i czuję że zbiliża się katar biorę oscilo.......-jak zwykle całej nazwy nie znam ale wezmę dawkę 3 szt w ciągu dobry i zaraz ok.

moje dzieice ostatnie dwa dni śpi jakoś mega duzo. nie wiem co jest... śpi tak do 8.45-9 a potem o 12 mówi, że jest spiacy juz i ok 12.30 zasypia i spi do 15. No i 20.30 spi juz na noc całą.. .:eek:

Rosmerta tylko się cieszyć, że Hubek tak dużo śpi, najwyraźniej potrzebuje:tak: Co innego gdyby ta drzemka w dzień zakłócała spanie nocne, ale tak to nie masz się czym martwić. Hubek, mały niedźwiadek przeszedł na sen zimowy:rofl2::-D

Ostatnia edycja:
Mam do tyłu nocke .Sara całą noc płakała ...mówiła trzymając się dwoma rekami za czoło ,ze ja głowa boli ...do tego zakatarzona i kaszle w nocy

podaj jedna dawke i czekaj co dalej:tak: jak sie pogorszy i po dwóch godzinach nie bedzie poprawy to podaj kolejną, jak bedzie poprawa to czekasz do pogorszenia z nastepna dawką:tak:
zdrówka!!

reklama
Do góry