reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Kurcze Zosia mi strasznie kaszle, tak nagle jak wyszla z kąpieli:-( teraz śpi ale strasznie charczy jej w klatce piersiowej
podalam przed snem syrop sosnowy.

reklama
Zdrówka dla Zosi.
Oli na szczęście już całkowicie zdrowa, to dobrze, bo od jutra żłobek.
Cieszę się, że łyka mi ten syrop z miodu, cytryny i czosnku, choć już nieco mniej chętnie niż na początku, ale idzie ją przekonać :tak:

A dziś byłam na zebraniu u Patryka w szkole, Tomek w tym czasie pojechał z Oliwką do moich rodziców naprawić im kompa. Oliwka zobaczyła u rodziców moje zdjęcie na ścianie i strasznie się rozpłakała szlochając:
- Ja chcę do mamusi!
:eek: Pierwszy raz jej się to zdarzyło.

Ostatnia edycja:
zdrowka dla ZOSI!!!

KASIAD pierwszy raz sie to Oli zdarzylo? jestem w szoku bo Lusia jak Kubus i KOndzio tez mamusiowa i to za bardzo czesto, ale coz zrobic...:sorry:

Emilka też ostatnio przylepa mamusiowa co chce wyjść to wielki płacz że ona będzie tęsknić i płakać ale przeszłam na metodę żegnam się mówię krótko że np idę do dentysty i wychodzę a ktoś odwraca jej uwage że się idzie z nią pobawić i jakoś idzie wyjść :sorry:

o, widze, że wiekszosc dziecviaczków mamusiowych:sorry: mój Hubek tez, czasem aż do przesady, bo tata nie może go nawet posadzic na krzesło jak siadamy do obiadu:eek: ale wczoraj udało sie nawet, że z tatą zjadł kolację:szok: szok normalnie:rofl2: coparwda, przez pół kolacji gadął że chce z mamusia jeśc, ale jakoś przeszło

Hm.Kuba "mamusiowy"-musi byc w zasięgu zwroku nalepiej,ale jak tata wraca to juz jest "tatusiowy":-D(wszystko tatus ma robić,ale mama musi byc na widoku)

reklama
Do góry