WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Zdrówka dla chorych Bidulek:-tak: Coś długo się ciągną te choróbska w tym roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mogło tak być,mleko zimne szybko atakuje gardło,ja też się tak kiedyś bardzo rozchorowałamChyba ze 3 czy 4 dni temu wypiła prawie pół kubka zwykłego mleka, podebrała Tomkowi i zanim ten się zorientował, to już było wypite pół kubka. No chyba, że ten katar od tego, że to mleko było zimne prawie z lodówy, niewiele się zdołało ogrzać.
Co do alergii to raczej zwalczyliśmy ale zwykłego mleka to ja Oliwce ani razu nie dawałam, natomiast wszystkie przetwory i lody jadła i nic jej po nich nigdy nie było.
Hm niemam pojecia ale raczej nie chyba szybciej pokazalyby sie plamy , Jenni pije juz normalne mleko juz od bardzo dawna ale alergii nigdy niemiala tylko jak byla malenka to na danonki bylaZdrówka dla wszystkich chorych maluszków
U nas narazie się nic nie rozwija, cały czas tylko jest niewielki katar.
Ja tak się zastanawiam, czy Oliwka mogła po wypiciu mleka krowiego katarem zareagować Na twarzy żadnych zmian nie ma, tylko ten katar, niewielki, wodnisty, ale czasem się nos zapycha Chyba ze 3 czy 4 dni temu wypiła prawie pół kubka zwykłego mleka, podebrała Tomkowi i zanim ten się zorientował, to już było wypite pół kubka. No chyba, że ten katar od tego, że to mleko było zimne prawie z lodówy, niewiele się zdołało ogrzać.
Co do alergii to raczej zwalczyliśmy ale zwykłego mleka to ja Oliwce ani razu nie dawałam, natomiast wszystkie przetwory i lody jadła i nic jej po nich nigdy nie było.