reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
Chrisowi jak spadl z lozka kiedys i popekalo mu szkliwo to wdala sie prochnica:baffled:
Moja dentystka mi kiedyś powiedziała jak przyszłam do niej z leciutko odkruszoną jedynką, że jeśli nie ma w zębie próchnicy, to odkruszony ząb od urazu nie będzie się psuł, chyba, że była już w nim próchnica, ale nie była jeszcze widoczna lub jeśli z czasem zaatakuje, ale zagrożenie jest takie same jak przy każdym innym zębie.

Jenni dzis schodzila z krzesla i rabla buzia o stol i uszczerbala kawalek jedynki :-( czy musze z nia isc do dentysty aby jej czyms pokryl tego zeba? bo inaczej to on zacznie sie psuc przeciez:-(
Irtasia w aptece dostaniesz taki jakby żel z firmy emlex na uszczerbki na zębach- ja to kiedyś właśnie w niemczech kupiłam bo mi sie ukruszył kawałek pamietam czerwona etykieta i baly napis.

Irtasia w aptece dostaniesz taki jakby żel z firmy emlex na uszczerbki na zębach- ja to kiedyś właśnie w niemczech kupiłam bo mi sie ukruszył kawałek pamietam czerwona etykieta i baly napis.
Ja mam z elmex zel co sie myje tylko raz w tygodniu ale tam pisze zeto jest na prochnice i na czule zby no chyba ze jeszcze jest cos innego o czym niewiem

nie wiem jakbym zobaczyła opakowanie to bym sobie przypomniała czy to to.
samym na palcu mialam wcierać w to miejsce.

pudełka nie pamiętam ale kolor żelu w środku był taki jak herbata słaba-chodzi mi o kolor.

Biedna Jenny:-( kurcze ale mysle ze nie ma sie co martwic z pruchnicą. jak ząbek był przeciez zdrowy
tu jest taki żel

ELMEX żel 25g | Jama ustna, zęby | i-Apteka.pl

dotyczy tego żelu -"U mniejszych dzieci nie zaleca się szczotkowania tym preparatem, jedynie przecieranie nawilżonym gazikiem zębów objętych próchnicą. Jeśli próchnica dotyczy zębów tylnych, radziłabym je leczyć. Do wzmocnienia zębów można je polakierować."

Ostatnia edycja:
reklama
Biedna Jenny:-( kurcze ale mysle ze nie ma sie co martwic z pruchnicą. jak ząbek był przeciez zdrowy
tu jest taki żel

ELMEX żel 25g | Jama ustna, zęby | i-Apteka.pl

dotyczy tego żelu -"U mniejszych dzieci nie zaleca się szczotkowania tym preparatem, jedynie przecieranie nawilżonym gazikiem zębów objętych próchnicą. Jeśli próchnica dotyczy zębów tylnych, radziłabym je leczyć. Do wzmocnienia zębów można je polakierować."
Taki wlasnie mam:tak:

Do góry