reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Biedny Kubulek. Mam nadzieję,że szybko z tego wyjdzie a Tobie Rozalko udało się zbić temperature. My raz mieliśmy sytuacje,że nie udawało się Milence zbić temp. Wtedy to byłą trzydniówka - podobno wtedy czesto nie da się zbić temp.

Kasia, świetnie że Oli już czuje się lepiej.
To nie trzydniówka,ale jakichs inny wirus.Chora moja mama,tato(od 3 dni nie moze zbic temp.),szwagier,a dzis też siora przyjechała z gorączka z pracy.
jesli podajesz nurofen po nurefenie lub paracetamol po paracetamolu
natomiast jesli wczesniej niz od 4-6 godzin podajesz na zmaine paracetamol z ibuprofenem:tak:
:blink:
Dzięki,podałam po 4 godzinach od Nurofeny Paracetamol i nic...dalej temp,ale śpi spokojniej.
własnie se uswiadomiłam ,ze my 18dni bez leków ...nie bede zapeszac i mówic czemu:-D:cool::rofl2:...ufffff

Brawo.

Kuba śpi cały dzień z małymi przerwami.Po Paracetamolu w koncu wypił butlę herbatki.I dalej śpi rozpalony niemiłosiernie,ale już spokojniej.
Siedzę i ryczę normalnie...nienawidzę tej bezsilności,kiedy dziecko choruje...
Rano do lekarza,jak nic sie nie zmieni.
Reszta rodziny dostała przeciwzapalne,bo to wirus jakichs ..

reklama
Kuba śpi cały dzień z małymi przerwami.Po Paracetamolu w koncu wypił butlę herbatki.I dalej śpi rozpalony niemiłosiernie,ale już spokojniej.
Siedzę i ryczę normalnie...nienawidzę tej bezsilności,kiedy dziecko choruje...
Rano do lekarza,jak nic sie nie zmieni.
Reszta rodziny dostała przeciwzapalne,bo to wirus jakichs ..
:-( bidulek trzymaj się dzielnie Rozalka

ja słyszałam w radiu że w Poznaniu w szpitalu dziecięcym tyle dzieci jak nigdy wszystkie z biegunką wymiotują i mają gorączkę znowu coś panuje :baffled: az strach ...

Dzięki dziewczyny.
Jestem strasznie zmęczona,a w nocy to chyba nie pośpię,bardzo sie boje by temperatura znów nie rosła.Teraz jest w miarę,śpi.Nie chciał nic jeść,a nawet pić wiczorem...
Paracetamol okazał sie bardziej skuteczny niż Nurofen,dziwne.
No nic idę poprzytulać sie do Kubuli,bo coś sie zaczyna wiercić.:no:

Rozalka, dużo zdrowia dla Kubulka a dla Ciebie siły :tak:

Oli właśnie dostała wodnisty katar, więc wiem już, że to wirus. Ale czuje się dobrze w porównianiu z poprzednimi dniami.

reklama
Rozalka spokojnej nocy Wam życzę :tak:
Cała noc z gorączka,ale spał spokojnie w miare.
Rozalka i jak dzisiaj Kuba?

Rozalka, mam nadzieję że jeszcze smacznie śpicie.

Hop hop! Rozalka odezwij się. Jak dziś Kubuś :confused:

Dzięki,obudził sie zupełnie bez gorączki i nie mógł doczekać sie mleka.Ma katar,ale niezbyt wielki.i taki słabiutki,bladziutki...
Ale broi,juz mi wylał kawe na pościel:tak:
Oby było coraz lepiej.
Siorka była u lekarza i ma zapalenie krtani.
Najgorsze,że ja tez niezbyt dobrze sie czuje,mam nadzieje,że to tylko zmęczenie.

Do góry