reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
Dzieki:tak:.Zapisy do przychodni sa od 9.Udalo mi sie dodzwonic o 9.01,a pani mowi,ze nie ma juz numerkow:szok:.Podobno mozna zapisywac sie osobiscie od 8:szok: i wlasnie bylo duzo chetnych,ze dla dzwoniacych zabraklo numerkow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Gdybym wiedziala,to bym Jacka wyslala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
A poznym wieczorem jeszcze Dominice skoczyla temperatura do 37,5:baffled:.

Oj Tycia my to sie mamy :-:)baffled: urwanie glowy poprostu.
Ale Jenni juz jest nowka goraczki niema tylko 37,4 i przespala cala noc za to starsza do szkoly nie poszla bo miala 39,0:baffled:

Bylam dzisiaj z Jacki u ortodonty rtg oczywiscie jeszcze nie zrobia:baffled:
Dostanie proteze narazie puki te zabki jej nie wyjda:tak:, tylko niewiem ile to potrwa bo nie umieli sie dodzwonic do ubezpieczalni .
Dostanie dodatkowo pas na szczeke dolnia bo jest za bardzo wysunieta i nie ma zgryzu i na dol aparat bo ma jedna luke .Ciekawe ile bede musiala do tego interesu dolozyc ale wiem ze warto:tak:

dziewczyny potrzebuje rady a raczej sposobu jesli ktorejs dzieciaczek tez mial cos takiego
Szymonek miedzy posladkami ma takie drobniutkie biale kropeczki i czuc je pod palcem. pupa nie jest zaczerwieniona. sypalam 2 dni pudrem i dalej sa teraz smaruje sudocremem ale nie wiem czy to cos da.
:baffled::nerd::cool::confused:

Karola ,przykro mi ale nie umiem Ci pomoc:no:
Irtasia pewnie,ze warto.
U mnie w domu ja,Bartus i Dominisia na antybiotyku.Kondziowi w poniedzialek skonczyl sie antybiotyk,a teraz zaczal kaszlec.Chyba sie ode mnie zaraził:baffled::sorry2:.

Karola Maciuś ostatnio też miał takie krostki białe i sudokrem nie pomagał,kupiłam KREM PENATEN taka mała puszeczka niebieska ok.8zł i smarowałam za każdym razem jak zmieniałam pampersa i pomogło po około dwóch dniach zeszło:tak::tak:.Spróbuj tą maścią powinno pomóc:tak::-)

dziewczyny potrzebuje rady a raczej sposobu jesli ktorejs dzieciaczek tez mial cos takiego
Szymonek miedzy posladkami ma takie drobniutkie biale kropeczki i czuc je pod palcem. pupa nie jest zaczerwieniona. sypalam 2 dni pudrem i dalej sa teraz smaruje sudocremem ale nie wiem czy to cos da.
:baffled::nerd::cool::confused:
ja bym nie pudrowała bo tylko pory się zatykaja i takie grudki sie robią.Polecam wietrzenie tyłeczka,mycie wodą i mydełkiem przy każdej zmianie i krem Bepanthen. lub Linomag Bobo A+E.Jak nic nie pomoże,to tylko wizyta u pediatry...;-)

reklama
A my definitywnie chyba musimy skończyc z Huggiesami. Maja dostaje tej wstrętnej wysypki. A tak je lubiłam. Nie wiem co się z nimi stało. Teraz używam tylko Pampersów i jest lepiej.

Do góry