reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Madzix, czapke tez biore pod uwage i nawet proszek do prania. A tak sie sklada ze od poltora tygodnia nie bylysmy na spacerze (bo tutaj taka pogoda) wiec nie wiem czy to od czapki. Zastanawiam sie tez czy to nie jest od plynu do kapieli, ktorym Milence myje glowke. Milenka kapie sie w Oilatum, a glowke jej mylam Nivea Baby. Od kilku dni glowke tez jej myje Oilatum i na razie ta kaszka nie znika. Ale mowie Wam ta kaszka jest prawie niewidoczna i w ogole nie wyczuwalna pod palcami. Tylko skora jest troszke sucha i tyle. No ale mimo wszystko zastanawiam sie od czego to.
Madzix, czapke tez biore pod uwage i nawet proszek do prania. A tak sie sklada ze od poltora tygodnia nie bylysmy na spacerze (bo tutaj taka pogoda) wiec nie wiem czy to od czapki. Zastanawiam sie tez czy to nie jest od plynu do kapieli, ktorym Milence myje glowke. Milenka kapie sie w Oilatum, a glowke jej mylam Nivea Baby. Od kilku dni glowke tez jej myje Oilatum i na razie ta kaszka nie znika. Ale mowie Wam ta kaszka jest prawie niewidoczna i w ogole nie wyczuwalna pod palcami. Tylko skora jest troszke sucha i tyle. No ale mimo wszystko zastanawiam sie od czego to.
Karola, watpie ze by to bylo po oilatum jednak jest to plyn dla dzieci z alergiami i z atopowym zapaleniem skory....a tym bardziej, jak piszesz ze ta skora jest sucha....to jest plyn natluszczajacy
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
jestem pewna ze to nie po Oilatum. moze sie zle wyrazilam, ale sugerowalam ze to po
Nivea baby. Zauwalylam tez ze kaszka powoli znika.
Nivea baby. Zauwalylam tez ze kaszka powoli znika.
Wczoraj o 19 bylismy z Julcia na konsultacji u innego lekarza.....i potwierdzil praktycznie wszystko co tamten
Powiedzial ze nie jest zle i wlasciwie nie jest to zlamanie tylko pekniecie <a raczej nadpekniecie> kosci......daje jej tydzien i bedzie jak nowa....nawet powiedzial ze po tym tygodniu jak bedzie chciala raczkowac i nie bedzie plakac przy tym to mam jej pozwolic na to......teraz dal tylko bandarz i mam wciagu dnia lekko usztywnic ta raczke......acha mamy sobie nawet darowac wizyte kontrolna, bo on juz wie ze bedzie wszystko OK
Takze jestem juz spokojniejsza:-)byle do przyszlego tygodnia i sie zobaczy....
No to wszytskie nas ten lekarz uspokoił, oby do przyszłego tygodnia i rączka jak nowa :-) zdrówka dla Juleczki
a ja jestem znów wściekła bo po biegunce tyłej jej się zaczerwienił i walczyłam tydzień by było ok a wczoraj znów po powrocie z pracy tak czerwony że mi ryczła z bólu nie wiem czy nie przez chusteczki pampers bo akurat je uzyła moja mama wczoraj a tak używamy innych bo nagle takie coś po umyciu jej się aż sączyło :-(kąpiel trwała minutę bo umyłam jej tyłek mydłem i tak mi ryczała że szybko ją wyciągałam z wody zrobiłam jej okłady z kory dębu odrazu widziałam że jej się zasuszyło to a teraz walczymy dalej mam nadzieje że przez weekend będzie w miarę ok i doprowadze jej tyłek do ładu
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Nuska super wiesci!!!
Goasia ciepla woda bardzo podraznia zarowno odparzone jak i oparzone miejsca.Moze umyc jej dupcie w chlodniejszej,powinno przynisc jej ulge....Watpie,zeby to bylo od chusteczek.Ja to mam wrazenie,ze nikt tak nie zajmie sie dzieckiem jak jego mama.Dziekuje Bogu(i mezoiw),ze siedze w domu choc pieniazkow troche brakuje
A Konrad ma wymioty i biegunke.
Goasia ciepla woda bardzo podraznia zarowno odparzone jak i oparzone miejsca.Moze umyc jej dupcie w chlodniejszej,powinno przynisc jej ulge....Watpie,zeby to bylo od chusteczek.Ja to mam wrazenie,ze nikt tak nie zajmie sie dzieckiem jak jego mama.Dziekuje Bogu(i mezoiw),ze siedze w domu choc pieniazkow troche brakuje
A Konrad ma wymioty i biegunke.
reklama