reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
Mojemu nie ma jeszce co popychac i kupa co kilka dni.Ostatnio byla po 3 dniach,wiec sukces:rofl2:.Na chusteczkach zaoszczedze...:rofl2:;-)

U Jenni zabkowanie daje jej popalic ,kupe robi mi po 3 razy na dzien:crazy:a normalnie byla tylko raz dziennie

no właśnie a ja znów martwie sie kupcią :szok::szok::szok:mój skarbeniek je codziennie( raz dziennie) cos ze słoiczka ok 2 łużki stołowe albo zupka jarzynowa marchewkowa jabłuszko lub marchewkę z jabłuszkiem i robi kupcie co 2-3 dni i koniecznie musze mu lekko posmarowac czopkiem glicerynowym. inne posiłki to mój cycuś. ostatnia kupcia była zupełnie twarda brązowo pomarańczowa :no::no::no:kurcze moze on nie moze tyle jesc juz sama nie wiem słyszę jak się męczy by zrobic kupcie.:-:)-(

reklama
Do góry