reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszkami

asioczek - no mądry ruch z tymi rurami zawsze możecie jej wykorzystać lub nie:sorry:

ale jesli jesteś napalona na odkurzacz to kupuj ten aparat ssący teraz, bo z doświadczenia wiem, że na końcu , niezależnie od tego ile kaski było na początku, zawsze robi się już małe napięcie i nie na wszystko starcza

ja się cieszę, że jeszcze jak mieliśmy duuuuuuuużo kasy to zamówiliśmy podłogę dębową - teraz już nie ma odwrotu, a teraz już by na to nie było :laugh2:

reklama
kasiulla - jak za kilka tysięcy to ... wolę jechać na wakcaje :sorry: bo odkurzacz to mało podniecający sprzęt:happy: zresztą jak każdy sprzęt ....

Kasiulla - zdjecie w avatarku to ja w wersji po kilku godzinach malowania i czesania :). W siatkowke juz zawodowo nie gram - w pewnym momencie musialam wybrac zdrowie i nauka czy gra. Wybor byl ciezki ale nie zaluje teraz sobie jedynie pogrywam, na lige profesjonalna nie mam czasu ze wzgledu na Maję i pracę. Mam nadzieję, że trochę zaspokoiłam twoją ciekawość. Moj wiek kwalifikuje mnie powoli na sportową emeryturę :)

Koga na odkurzacz na gwałt nie jestem aż tak napalona - przyzwoita jednostka centralna + kilka bajerów to wydatek około 3tys więc na chwilę obecną znajdę dla tej kwoty lepsze zastosowanie.
A że też chcemy od razu fajne podłogi, na koniec zbyt wiele na koncie nie zostanie. Ale rury są więc za ileś tam lat może się odkurzacza do kompletu dorobimy :).

Koga antyalergiczne kosztuje kilka tysiecy :sorry::tak::happy:

no to mówisz o jednostce centralnej, a tego w mieszkaniu mieć sie nie da

ja mam z filtrem HEPA 13 - czyli jak dotąd w zwykłych odkurzaczach najlepszy filtr dla alergików

nic lepszego jeszcze nie wymyślili

można by zastanawiać sie nad filtrem wodnym

a nie przepraszam jeszcze gdzieś słyszałam o podwójnych filtrze hepa 13 -ale grudniu jeszcze mi sie o uszy ani oczy nie obił

normalnie mój sprzecior kosztował w sklepie zelmera w necie 580 zł złapałam promocje w rtv euro agd

jeżeli chodzi o te kasę odkurzaczy z filtrem hepa13 to jest to najlepszy sprzęt

owszem są takie za 1300 - ale z parametrów niewiele się różnią

długo wybierałam odkurzacz, radziłam się też lekarzy, byli zgodny odkurzacz oprócz centralnego żaden nie da pewności że to co trzeba ląduje poza zasięgiem mieszaknia

wiec nie warto przepłacać - wystarczy filtr hepa13 - póki co najbardziej "szczelny"

i tak naprawdę parametrami sie nie rózni od solaris, wiec po co dawać 2 razy więcej??

różni się ma filtr hepa a ja mam filtr hepa13

filtr identyczny działanie identyczne

napisałam ze można dać i 2000 ale po co?

naprawde sporo pochodziłam by nie przepłacić a mieć dobry :)

reklama
Azik nie kłoce sie bo nie zaglebialam sie w te wszystkie cechy parametry i ich zdolnosci - napisalam tylko to co widzialam w sklepie :tak:

Do góry