reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszkami

reklama
Oj dziewczyny ..derby łódzkie są specyficzne ..i kurcze co tu dużo mówić ..bywało tak że paru moich kolegów i cegłówka oberwało , policja gazem łzawiącym ..potrafi potraktować ..powiem tak nienawiść ŁKS-u do Widzewa i odwrotnie jest ogromna ..popisane mury ...i czasami takie pseudodresy dają popalić

Choć powiem że od paru sezonów jest spokój ..względny..choć kibice jak jada na mecze ..za przeproszeniem mordy drą słuchać się nie da ..albo jakieś marsze bywały na stadion drużyny przeciwnej ..kurcze całe miasto zablokowane ..Policja szaleje ...teraz jada specjalnymi autobusami i jest lepiej ....takie derby sa powiem szczerze ....troszku przepełnione pewną dozą niebezpieczeństwa..

ale jeśli to miejsca na trybunie jest cool :-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:

Karolka - ale wiesz fajnie bylo chodzić w obstawie milicji, która miała wsparcie w wozach bojowych z sikawkami :):)

Ja powiem..że ja lubie ogladac mecze w TV ..jak jest mundial ..zawsze sledze wszystko ...:tak::-D:-Dja się na te trybuny nie nadaje ....:-D:tak::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Kurcze a ja nie mogę oglądać żadnych meczy. Ja się tak denerwuje że normalnie fotele gryze, więc nie ogladam bo bym na meble nie wyrobiła. Kiedyś był taki mecz nie pamiętam kiedy graliśmy z Włochami o pierwsze miejsce - kurcze co to za okazja była nie pamiętam , w kazdym bądź razie nie wytrzymałam i pojechałam na cmentarz - bo tylko tam spokój był.:szok:

reklama
Do góry