reklama
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
a jest co stakiego?? jak dlugo to trwa, bo przyznam ze pasowalo mi jak w dzien jadl co 3h a w nocy srednio co 4,5
anian
Fanka BB :)
pytia pisze:Izka, może Karolek wszedł w okres zwiększonego zapotrzebowania na pokarm, bo rośnie.
to jest to możliwe, że znowu będzie mi Patrycja jadała 24h na dobę?
K
kasiula matula
Gość
IZKA moja Emila tez jakos dziwnie zmienia tryb karmienia
jak kiiedys jadla co 3 godziny tak teraz domaga sie co 1,5-2
a co do snu w nocy to juz przez tydzien ani jednej pobodki błogi sen
jak kiiedys jadla co 3 godziny tak teraz domaga sie co 1,5-2
a co do snu w nocy to juz przez tydzien ani jednej pobodki błogi sen
benita_29
Marcowa mama 2006
Moja Majeczka tez ledwo podnosi glowke kiedy ja klade na brzuszku i raczki slabiutkie.24 maja mamy wizyte,moze tez musze zaczac sie zamartwiac tym,ale wierze ze bedzie dobrze.Dzieci sie rozwijaja w innym tepie,a niekiedy poprostu im sie czegos nie chce,zupelnie tak u doroslych.katiNJ pisze:pytia pisze:Byliśmy dziś przy drugim szczepieniu, Jas był bardzo dzielny, zapłakał tylko przez parę sekund i zaraz się uspokoił. Teraz śpi.
Ale niestety mam inne nienajlepsze wieści. Mało przybrał na wadze, no i pytałam o to obracanie główki w jedną stronę. Lekarka kazała nam ćwiczyć 4 razy dziennie i podchodzić do niego z drugiej strony. Jak przez dwa tygodnie nie bedzie poprawy to skieruje nas do specjalisty i być może na rehabilitację, bo Jaś zrobil się leniwy i główki nie chce mu się podnosić, jak lezy na brzuszku. No i mam doła
A i jeszcze pytałam o te "mostki" - powiedziała, że to ok.
Pytio, moj synus niewiele mlodszy od Jasia a tez mamy problem z podnoszeniem glowki. Jak go poloze na brzuszku to podnosi dupke i nie bardzo wie o co mi chodzi ze go klade na brzuszku. Pozniej probuje odrobine podniesc glowke , podnosi odrobine i to konczy sie to wielkim placzem. Na wizyte ide 21 czerwca wiec na razie poczekam czy cos sie do tego czasu zmieni. Nie martw sie, moze wszytystko jest ok, chlopcy wolniej niz dziewczynki sie rozwijaja. Moj dosc pozno zaczal sie usmiechac, i dopiero od kilku dni zaczal sobie cos pod nosem gugac.
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
kaśka76 pisze:my po wizycie u neuro i eeg główki. w piątek jedziemy na usg główki. na razie mamy sie wstrzymać ze szxzpieniami do momentu wyjaśnienia wszystkiego no i potem rehabilitacja
Kaśka, jaka rehabilitacja??
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
kaśka76 pisze:Caterinka bo jest asytmetria napięcia mięśniowego, lewa rączka bardzo słabo pracuje.szczegółowe ustalenia po usg główki i wizycie u kardio. a potem kontrolne eeg. ocztwiście wszytko prywatnie, bo na nfz to terminy w oaździerniku.
Rozumiem, że coś Cię zaniepokoiło idlatego to wyszło. Co to było? Jak to zauważyłaś? Jeśli mogę spytać.
reklama
Podziel się: