reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

Jasiek też dzisiaj był szczepiony- i ponad godzine przed szczepieniem posmarowalismy mu nozke i raczke kremem emla- i wyobrazcie sobie- ze maly nie poczul szczepienia prawie w ogole- plakal moze minutke bo nie lubi jak mu sie przytrzymuje raczke.Mi sie takze wydaje ze zaciskanie piastek to normalne, nawet dorosly zaciska piesci jak spi- a przynajmniej ja ;)

reklama
Felqua: a w którą rączkę i nóżkę szczepienie?

dziś w noy Piotrek przeszedł samego siebie. po karmieniu po 2 tak głośno i namiętnie dyskutował sam ze sobą w swoim łóżeczku, że po 20 min. mieliśmy dość i byliśmy całkowicie rozbudzeni. wzirliśmy go do łóżka. a ten skubaniec mały po niecałych 10 min. spał w najlepsze bez smoczka. tak wiec mamy terrorystę łóżkowego. ;D

my tez mamy nastepne szczep. 20 tego czerwca :( wiem ze to potrzebne ale tez bardzo juz to przezywam choc bartus byl dzzielniejszy ode mnie :) bylam z niego bardzo dumna :)

my też po szczepieniu, nie było tak źle, bardziej ja się bałam - Agata pokazała klasę i tylko chwilkę płakała ;D mi godzinę po jeszcze się ręce trzęsły ;D

hmm, tak sobie mysle ze chyba powinno sie w tych punkach szczepien szczegola opieka otoczyc rodzicw bo dzieci jak widze doskonale sobie radza same, natomiast rodzice... :D

reklama
DZIEWCZYNY HELP!!! - mój mały ma opryszczkę na wardze - wiecie coś na ten temat??? Chciałam iść dziś z nim do lekarza, ale jest strajk; no i nie wiem czy ona kwalifikuje go do dzieci zdroych czy chorych ???
Aha - jak rozpoznać katar? - Krzymek kicha kilka razy dziennie, ale nie ma żadnej wydzieliny

Do góry