reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

mój potrafi ulać nawet w dwie godziny po jedzeniue - tzw serkiem - nadtrawionym mleczkiem...

Piotruś też tak miał, ok 7 miesiąca zaczęło mu przechodzić...

reklama
moja Nadusia czasem beknie,czasem sie uleje...róznie z tym bywa

najwazniejsze ze" pierdusie " sa na porzadku dziennym i zadna kolka jej nie dokucza....czasem jest marudna,ale kto nie ma złego dnia ? ::)

mojego synka raz tylko brzuszek bolal nie mogl zrobic PRYK.zal mi tych maluszkow ktorym sie przytrafia czesto

a mój dzisiaj miał niespokojną noc budził się z rykiem na żarcie i jadł jak smok albo gorzej i sie krztusił łapczywiec
jak zaczał płakać to az sie spocił

dzisiaj bedzie werandowanie bo ładnie swieci

Agao - jeśli werandowałaś go wcześniej to idź z nim dziś na spacer..- szkoda tracić pogody

Krzymek właśnie puszcza efektowne bąki - Espumisan działa!!!

Mam pytanie: Ile powinno przybierać na wadze dziecko? Macie może jakiś link albo informacje?
Byłam dziś u lekarza i okazało się, że Patrycja przybrała tylko 250g, lekarka powiedziała, że grunt, że przybrała, ale ja i tak się niepokoję, a jakoś nie idzie mi szukanie tych informacji w necie...POMÓŻCIE :-[

anian 120-210g tygodniowo, przy czym dzidzie powinno się ważyć najwyżej raz w tygodniu i należy pamiętać, że maska ciałka zależy także od pory dnia :)

zacmutrzyło się więc smoka weranduję na balkonie i coś właśnie jęczy ja siedzę niedaleko w kurtce szok

jutro spacerek

dzsisiaj kichał i myślałam że sie zaziębił ale wykichał jakieś coś :)

na świeżym powietrzu ładnie się uspokaja

reklama
ja dzis bylam z malym u lekarza-cos w nosku mu charczalo,ale wszystko ok to tylko "sapka",wiec jestem spokojna

maly 12 dni po porodzie przybral 400g,wazy juz 4 kg

niepokoi mnie zas pepuszek-polozna jak byla to mu 2 dni temu odpadl jak mu robila spirytusem a teraz zauwazylam ze leci z niego krewka-ja nada smaruje ale nie podoba mi sie ta krew-mial ktorys z waszych dzieci cs takiego???

Do góry