reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

2 na dole i 3 u góry :)

druga trójka zadomowiła się między 1 a 2 - więc ogólnie ciekawie to wygląda

dziecko naszego dentysty miało podobnie.

reklama
Filip to jakiś ewenement jeśli chodzi o zęby, żadne z tych, które wyszły do tej pory nie sprawiły żadnego problemu oprócz raz: gorączki przez kilka dni i lekkiego marudzenia. Teraz też mu piątki wychodzą, ale zauważyłam to dopiero przez przypadek, jak mu przy myciu ząbków dokładniej zajrzałam do buzi :)

muszę zajrzeć czy czasem Maksowi coś niespodziewanie nie wyszło za czwórkami :tak::zawstydzona/y::rofl2:

suszi - my z Maksem dołączamy do grona misiów:-D:-D (już od dawna)

co do uczuleń - u nas były chrostki na szyi po świeżym ananasie - ale potem mi się zapomniało i znowu kupiłam - i reakcja była już minimalna:zawstydzona/y:

Patrykowi ostatnie zabki wyszly juz jesienia i ma caly komplet.

Wczoraj pytalam pediatre o te czerwone policzki przy okazji wizyty z Julia. lekarka kazala nam nawilzac policzki.
Patryk zlapal jakiegos wirusa, drugi dzien goraczkuje:-(Ma momenty ze sie sam kladzie do lozka, a pozniej dostaje wzmozonej energii.

azik dziekuje za kompleksowy opis jamy gębowej Twojego syna :-):-):-)
terenia nie sadzisz ze 3 jedynki to lekka przesada
ja Was bardzo przepraszam ale cos te zeby mnie rozsmieszyly :rofl2::rofl2:

reklama
azik dziekuje za kompleksowy opis jamy gębowej Twojego syna :-):-):-)
terenia nie sadzisz ze 3 jedynki to lekka przesada
ja Was bardzo przepraszam ale cos te zeby mnie rozsmieszyly :rofl2::rofl2:

hehe viola ......:-D:-D:-Dja tam sadzę że jeżeli chodzi o zęby .....to nigdy za dużo .....czasami fajnie mieć tak kilka sztuk extra w zapasie ......tymbardziej swoich ;-):-)......zawsze to mniej sztucznych na starość:-D:rofl2:

Do góry