reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

azik ciesze sie że wszystko OK:tak:

co do odkurzacza to w czasach niemowlęcych służył do usypiania , później budził troche obaw a ostatecznie świetna z niego zabawka, chociaż jak jest włączony to na dystans, tak było u całej trójki:-)

reklama
Ja chyba sobie poloze panele :-p
a tak wogole to musze kupic jakis odkurzacz taki duzy zeby sie nie schylac:-pi zeby mial funkcje prania mysle o Electrolux choc narazie sie rozgladam.

Brianek uwielbia zasypiac przy dzwiekach suszarki czasme na drzemke popoludniowa musze ja wlaczyc:laugh2::eek::laugh2::-)

A co do odkurzaczy ..zachorowałam na odkurzacze firmy Electrolux...:tak::-D:-D:-D:-Da zwłaszcza na te z serii UltraSilencer cichutkie z systemem HEPA (dla alergików)

ja tez chcę elctroluxa własnie ultrasilencer :tak: Tylko że tez chciałabym, żeby wystąpił w postaci bezworkowej, ale nie wiem, czy takie są :happy:

ja tez chcę elctroluxa własnie ultrasilencer :tak: Tylko że tez chciałabym, żeby wystąpił w postaci bezworkowej, ale nie wiem, czy takie są :happy:
Kinga- właśnie one sa tylko workowe:-( ..a szkoda...bo ja już bym chciała bez worków..choć czytałam tez opinie ..że te bezworkowe...trzeba często opróżniać ..nawet podczas jednego sprzątania

Matko jedyna ! jak to jest że znacie się na rodzajach i modelach odkurzaczy?????

dla mnie odkurzacze dzielą się na czerwone, niebieskie, zielone ...:zawstydzona/y::-p

co to znaczy, że jest bezworkowy ???? - pochłania i nic nie oddaje:-p

Matko jedyna ! jak to jest że znacie się na rodzajach i modelach odkurzaczy?????

dla mnie odkurzacze dzielą się na czerwone, niebieskie, zielone ...:zawstydzona/y::-p

:rofl2::rofl2::rofl2::-):-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D ja mam czerwony:-):-):-):-). ale... bezworkowy - niema worka tylko komorę w której zbiera się kurz - po zapełnieniu wyjmujesz pojemnik, opróżniasz i po kłopocie. nie trzeba worka trzepac.

ja długo wybierałam odkurzacz (zresztą jak wszystkie agd)

miałam elektroluksa, ale starszy typ

potrzebowałam takiego z filtrem HEPA najlepiej 13

stanęło na zelmerze (niebieskim) solaris - mam go 2 miesiace jestem super zadowolona

ja mam workowy
ale wersja DUO (nowość ) jest zarówno workowa jak i bezworkowa (można używać worka lub nie)

reklama
Do góry