reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszkami

azik ciesze sie że wszystko OK:tak:

co do odkurzacza to w czasach niemowlęcych służył do usypiania , później budził troche obaw a ostatecznie świetna z niego zabawka, chociaż jak jest włączony to na dystans, tak było u całej trójki:-)

reklama
Ja chyba sobie poloze panele :-p
a tak wogole to musze kupic jakis odkurzacz taki duzy zeby sie nie schylac:-pi zeby mial funkcje prania mysle o Electrolux choc narazie sie rozgladam.

Brianek uwielbia zasypiac przy dzwiekach suszarki czasme na drzemke popoludniowa musze ja wlaczyc:laugh2::eek::laugh2::-)

A co do odkurzaczy ..zachorowałam na odkurzacze firmy Electrolux...:tak::-D:-D:-D:-Da zwłaszcza na te z serii UltraSilencer cichutkie z systemem HEPA (dla alergików)

ja tez chcę elctroluxa własnie ultrasilencer :tak: Tylko że tez chciałabym, żeby wystąpił w postaci bezworkowej, ale nie wiem, czy takie są :happy:

ja tez chcę elctroluxa własnie ultrasilencer :tak: Tylko że tez chciałabym, żeby wystąpił w postaci bezworkowej, ale nie wiem, czy takie są :happy:
Kinga- właśnie one sa tylko workowe:-( ..a szkoda...bo ja już bym chciała bez worków..choć czytałam tez opinie ..że te bezworkowe...trzeba często opróżniać ..nawet podczas jednego sprzątania

Matko jedyna ! jak to jest że znacie się na rodzajach i modelach odkurzaczy?????

dla mnie odkurzacze dzielą się na czerwone, niebieskie, zielone ...:zawstydzona/y::-p

co to znaczy, że jest bezworkowy ???? - pochłania i nic nie oddaje:-p

Matko jedyna ! jak to jest że znacie się na rodzajach i modelach odkurzaczy?????

dla mnie odkurzacze dzielą się na czerwone, niebieskie, zielone ...:zawstydzona/y::-p

:rofl2::rofl2::rofl2::-):-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D ja mam czerwony:-):-):-):-). ale... bezworkowy - niema worka tylko komorę w której zbiera się kurz - po zapełnieniu wyjmujesz pojemnik, opróżniasz i po kłopocie. nie trzeba worka trzepac.

ja długo wybierałam odkurzacz (zresztą jak wszystkie agd)

miałam elektroluksa, ale starszy typ

potrzebowałam takiego z filtrem HEPA najlepiej 13

stanęło na zelmerze (niebieskim) solaris - mam go 2 miesiace jestem super zadowolona

ja mam workowy
ale wersja DUO (nowość ) jest zarówno workowa jak i bezworkowa (można używać worka lub nie)

reklama
Do góry