reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad maluszkami

reklama
Dzieciaczki Kochane wracajcie szybciutko do zdrowka, bo mamusie sie martwia!
U nas (odpukac) wszystko dobrze, ale chyba piatki znow daja znac o sobie, przy okazji moja dolna osemka tez:-(
Kupilam dzis Lolkowi buciki na zime, jaki byl zachwycony, tak jak Karolinka, wyszedl w nowozakupionych butkach:-)
Ale wiecie co, myslalam ze dostane zawalu, pakowalam rzeczy tzn stare buciki, torebke i kartonik na nowe buciki i Karol zniknal mi z oczu na sekunde, oblecialam caly sklep, wylecialam na pasaz, pytalam babki przy wyjsciu, wylecialam na zewnatrz sklepu, nik nic nie wie, moj Karol schowal sie oczywiscie za polka przy oknie gdzie staly dwie pindy grochowe, sprzedawczyne (sorki ale inaczej sie nie da) widzialy ze latam po sklepie i Go szukam i jakby nigdy nic dalaly sobie miedzy soba. Na szczescie uslyszalam Karolka jak wola "mama szuka". Trzaznelabym te pipy rowno, jak tak mozna, wogole sie niezainteresowac tym ze matka szuka wlasnego dziecka w ich sklepie. SZOK:angry:

Jeszcze się nie skończyło poprzednie, a już kolejne - ma jakieś zapalenie gardła, kaszel, katar... Eehhh, biedaczek mój malutki, na szczęście od wczoraj zaczyna chcieć jeść :) Schudł mi tak strasznie przez ten tydzień... Mam nadzieję, że to początek końca.

gorące uściski i życzenia zdrówka dla Piotrusia, Bartusia, Karoli, Jaśka i Filipka

a osobne dla Ivki

trzymajcie się choruszki!

u nas katar...:baffled::baffled::baffled: całą noc odsysałam Fridą Agacie nosek, bo spać nie mogła biedna

mąż też podziębiony, mam ochotę go udusić za marudzenie...Agata dzielna, a on umiera, stęka, marudzi ... Boże daj mi cierpliwość...;-)

gotuję im mega-rosół, mam nadzieję, że pomoże

O matko wszyscy chorzy!:shocked2:

no ale co tu sie spodziewać jak pogoda okropna!:baffled:
Wieje, za chwilę pada - deszcz, śnieg,wrrrrrrrrrrrrrr!
Niecierpie takiej pogody!
Wolę już śnieg, mrozek, piekne słoneczko i krótkie spacery.

Mateusz zdrowy (odpukać) ale codziennie tylko słucham jak oddycha i czy przypadkiem jakieś katarzysko sie nie przypałętało.

Przesyłam wszystkich zdrowe fluidki:-)

U nas zapalenie gardła sie ciągnie dołaczył do tego mega kaszel ...dałam Antosiowi Mucosolvan...ale i katar się pojawił ...musze ta fride kupic...bo bidaczek ma problem z gluciochami..udusiłabym tych tesciów za to że go zarazili...:wściekła/y::wściekła/y:

A i mój Kubuś sie powoli rozklada...ma także kaszel ..ja to samo .....a jak ja sie rozkładam to juz nie dobrze ...wcinam czosnek dorzucam Małemu do serka kanapek.
.nawilżam mu nawilzaczem parowym pokój i dodaje 2 kropelki olejku Olbas...lepiej sie oddycha..a Mały spi bez pobudek ..uwazam z tym jednak bo mozna sie uczulic niestety....

ogólnie wymiekam ...:-:)-(

Osinko - rosól na 100% pomoże!:-):-D

rzeczywiście chory mąż to dramat - i tak jak przy dziecu człowiek żałuje, ze nie umie powiedzieć dokładnie co go boli i jak się czuje, tak przy mężach ta zasada się już nie sprawdza:tak:;-):-D

karolka - to chociaż Ty trzymaj się zdrowo!

reklama
Do góry