reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

dzięki,że napisałyście o tych szczoteczkach - będę szukać Oral B pulsującej :tak:

co do parówek - mi się bardzo kojarzą z moją pracą :-) - czasem jest to najszybszy sposób na zjedzenie czegoś ciepłego ;-), ale w domu też czasem zjem (z tym,że dla siebie grzeję w mikrofalówce, ale dla młodego to już gotuję)

tyle ze ta pulsujaca to niestety ta z najwyzszej polki a wiec i najdrozsza (cos za cos niestety....) ale ja osobiscie tego pulsowanie nie wyczuwam :eek::sorry:

reklama
ja na szczęście dostałam suuuuuuuuuper buy, po mega przecenie i zapłaciłam tylko 100zł:-pjak za zimowe to chyba mało:tak:

ja w bartkowym outlecie znalazłam nuty dla Piotrka po 150-180, a dla Bartka od 80 -120 - wiem jaki rozmiar więc chyba kupię w outlecie zawsze trochę kasy w kieszeni

a co do kurtki to myślałam że mam - a tu okazuje sie ze nie mam i teraz też poluję na all :)

my kombinezon, kurtke i portki wyjściowe mamy. kombi na śnieg do donoszenia też mamy. czapy są. tylko rękawiczek zbytnio niet.

Azik, podpowiedz mi, proszę gdzie mamy sie udać obejrzeć buty dla Karoli. Ona nie może mieć profilowanej wkładki. Znasz jakieś sklepy oprócz Spondylusa?

Azik, ten outlet Bartkowy to gdzieś w internecie prawda? Wiem, że kiedyś o tym pisałaś. Możesz podać adres? Będę wdzięczna!

Azik, podpowiedz mi, proszę gdzie mamy sie udać obejrzeć buty dla Karoli. Ona nie może mieć profilowanej wkładki. Znasz jakieś sklepy oprócz Spondylusa?

był jeszcze sklep na jedności narodowej -dobre butki

a czemu bez wkładki profilowanej??

ta wkładka która jest w dzieciecych nie profilaktycznych butach to nie jest wkładka lecznicza - takiej mój nawet mój płaskostopowy Piotrek jeszcze nie nosi.

do tej zwykłej wkładki też sa jakiś przeciwskazania?

reklama
Bucik w środku ma być płaski. Wkładka nawet b. mało profilowana powoduje,że Karola stawia stopę najpierw na zewnętrznej krawędzi.

myślę, że możemy mieć problem z kupnem butów na zime dla niej

Do góry