reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

reklama
po zakupie butów dla młodej, ocieplanego dwuczęściowego kombinezonu na zimę, dwóch czapek i pary rajstop jestem biedniejsza o ok 260:szok:

co do parówek jagoda jadła może 5 razy w życiu, podczas których ja udawałam,że nie patrzę;-)

zazdroszczę, ja po zakupie jednej pracy zimowego obuwia w zeszłym roku dla Piotrka byłam uboższa o jakieś 210 zł - moje byty kosztują 70 zł :p

to sie nazywa życie, ech

nie mówiąc o tym że teraz muszę kupić 2 razy obuwie zimowe
jedną cieplejsza kurtkę dla Bartka - nie wcelował na te po Piotrku (znaczy sie ma jedną - a przy jego tempie wpadania w kałuże to za mało)
i spodnie dresowe dla Piotrka

już wiem po co pracuję !!!

my ze tak powiem kurtki na zime znosimy po starszym kuzynie sa jak nowe bo Dawid sie nie brudzil i nie niszczyl wiec mama oszczedza w tm roku choc na kurtki a buty eh szkoda gadac :-)

reklama
no właśnie te buty... ja mam całe szczęście takie górskie, w których chodzę już od 3 lat - myslę,że przetrwają i tę zimę, Piotrkowi ostatnio kupiliśmy...tylko temu maluchowi trzeba co 3 miesiące obuwie zmieniać...i leci kasa...:szok:

a kurtki kupuję mu na Allegro - ostatnio kupiłam fajną grubaśną Nexta za 25 zl(to już koszt z wysyłką), a wcześniej taką podwórkową z polarkiem za jakieś 15zl - niech żyje Allegro!!!!!;-)

Do góry