reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

Ivka- ja też bede patrzec jak Antek trzyma nóżki...w domku biega w kapciach z wkładką profilowaną...
A powiedz co to seria bartka ...jakas specjalna ..czy te buciki są dostepne normalnie w sklepach bartka?

reklama
Osinka siad plotklarski to tak siad, gdzi siedzi sie na kolanach a lydki sa na zewnatrz, czyli noga tworzy kat ok.90 stopni. (mam nadzieje, ze jest to jasne)
Cos mi sie stao z klawiatura i nie moge pisac polskich znakow.
A Patrycj ama wlasnie zalecane sidanie w ten sposob:-)

zamówiłam Bubchena dla Agatki - na każda pogodę + zaszalałam i kupiłam żel pod prysznic (2w1 z szamponem)

swoją droga nie wiem skąd biorą ceny na allegro... ten sam krem na każdą pogode w sklepie internetowym kosztuje 9,90zł, a na allegro 15,90zł:wściekła/y:dobrze, że popatrzyłam...

osinka -dobrze,że sprawdziłaś ceny - na allegro faktycznie czasem przeginają

czy wasze dzieci rozpoczęły nocne wędrówki do waszych łóżek??? młody ok. 4-5 wyłazi z łóżeczka i tup tup do nas; zabiera mi poduszkę (jasiek) i zasypia natychmiast snem sprawiedliwego :crazy:

osinka -dobrze,że sprawdziłaś ceny - na allegro faktycznie czasem przeginają

czy wasze dzieci rozpoczęły nocne wędrówki do waszych łóżek??? młody ok. 4-5 wyłazi z łóżeczka i tup tup do nas; zabiera mi poduszkę (jasiek) i zasypia natychmiast snem sprawiedliwego :crazy:
Maja ma ostatnio rytułał zasypiania w naszym łóżku. wychodzi od siebie i przychodzi z całym osprzętem - żabą, kocykiem i poduszką. Nasze poduszki przekłada, daje buziaka rodzicom, przykrywa się i usypia. Próba odwiedzenia jej od wycieczki kończy się rykiem i straszną rozpaczą. Jak uśnie odnosimy ją do jej łóżeczka gdzie śpi do samego rana.

u nas tylko zasypianie na naszym lozku-jednak kacper nie zasnie przytulony-da buziaczki,odwraca sie na bok i BRON BOZE dotknij,przytul,poglasaj

chcac oduczyc zasypiania u nas pokusilam sie na posciel z bobem budowniczym-wssystko fajnie mlody zachwycony-ale zasypia z nami-dobrze ze potem nie ma problemu z przetransportowaniem do wlasnego wyrka

Sylwia - a pościel i szlafro i piżamy nie z bobem ale z traktorami czy ciężawrówami znajdę w Irolii? bo się ustawiłam, że kupię na Mikołajca dla Tytusa.

reklama
KAśKA a kiedy jedziesz i na ile???
nie wiem jak u dziewczyn w Irlandii ale u nas w Anglii typowa jesienna pogoda czasem świeci słoneczko ale bez czapki i kurteczki ciepłej sie nie obejdzie ubieram emi juz zimowa kurtkę a czapkę taka żeby od wiatru chroniła jeszcze nie taka bardzo zimowa rajtuzki pod spodnie jeszcze nie zakładam ale cieplejsze spodenki z podszewka czy nie wiem jak to sie nazywa buciki ja mam skórkowe dla emi żeby nie przemakały jesli masz jeszcze jakieś pytania służę pomocą :tak:

Do góry