reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Ivka, co to za siadanie płotkarskie?? jakoś mnie zaćmiło i nie wiem o co chodzi...
anian
Fanka BB :)
Osinka siad plotklarski to tak siad, gdzi siedzi sie na kolanach a lydki sa na zewnatrz, czyli noga tworzy kat ok.90 stopni. (mam nadzieje, ze jest to jasne)
Cos mi sie stao z klawiatura i nie moge pisac polskich znakow.
A Patrycj ama wlasnie zalecane sidanie w ten sposob:-)
Cos mi sie stao z klawiatura i nie moge pisac polskich znakow.
A Patrycj ama wlasnie zalecane sidanie w ten sposob:-)
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
zamówiłam Bubchena dla Agatki - na każda pogodę + zaszalałam i kupiłam żel pod prysznic (2w1 z szamponem)
swoją droga nie wiem skąd biorą ceny na allegro... ten sam krem na każdą pogode w sklepie internetowym kosztuje 9,90zł, a na allegro 15,90złdobrze, że popatrzyłam...
swoją droga nie wiem skąd biorą ceny na allegro... ten sam krem na każdą pogode w sklepie internetowym kosztuje 9,90zł, a na allegro 15,90złdobrze, że popatrzyłam...
osinka -dobrze,że sprawdziłaś ceny - na allegro faktycznie czasem przeginają
czy wasze dzieci rozpoczęły nocne wędrówki do waszych łóżek??? młody ok. 4-5 wyłazi z łóżeczka i tup tup do nas; zabiera mi poduszkę (jasiek) i zasypia natychmiast snem sprawiedliwego
czy wasze dzieci rozpoczęły nocne wędrówki do waszych łóżek??? młody ok. 4-5 wyłazi z łóżeczka i tup tup do nas; zabiera mi poduszkę (jasiek) i zasypia natychmiast snem sprawiedliwego
asioczek
Fan(ka)
Maja ma ostatnio rytułał zasypiania w naszym łóżku. wychodzi od siebie i przychodzi z całym osprzętem - żabą, kocykiem i poduszką. Nasze poduszki przekłada, daje buziaka rodzicom, przykrywa się i usypia. Próba odwiedzenia jej od wycieczki kończy się rykiem i straszną rozpaczą. Jak uśnie odnosimy ją do jej łóżeczka gdzie śpi do samego rana.osinka -dobrze,że sprawdziłaś ceny - na allegro faktycznie czasem przeginają
sylwia532
Fanka BB :)
u nas tylko zasypianie na naszym lozku-jednak kacper nie zasnie przytulony-da buziaczki,odwraca sie na bok i BRON BOZE dotknij,przytul,poglasaj
chcac oduczyc zasypiania u nas pokusilam sie na posciel z bobem budowniczym-wssystko fajnie mlody zachwycony-ale zasypia z nami-dobrze ze potem nie ma problemu z przetransportowaniem do wlasnego wyrka
chcac oduczyc zasypiania u nas pokusilam sie na posciel z bobem budowniczym-wssystko fajnie mlody zachwycony-ale zasypia z nami-dobrze ze potem nie ma problemu z przetransportowaniem do wlasnego wyrka
reklama
K
kasiula matula
Gość
KAśKA a kiedy jedziesz i na ile???
nie wiem jak u dziewczyn w Irlandii ale u nas w Anglii typowa jesienna pogoda czasem świeci słoneczko ale bez czapki i kurteczki ciepłej sie nie obejdzie ubieram emi juz zimowa kurtkę a czapkę taka żeby od wiatru chroniła jeszcze nie taka bardzo zimowa rajtuzki pod spodnie jeszcze nie zakładam ale cieplejsze spodenki z podszewka czy nie wiem jak to sie nazywa buciki ja mam skórkowe dla emi żeby nie przemakały jesli masz jeszcze jakieś pytania służę pomocą
nie wiem jak u dziewczyn w Irlandii ale u nas w Anglii typowa jesienna pogoda czasem świeci słoneczko ale bez czapki i kurteczki ciepłej sie nie obejdzie ubieram emi juz zimowa kurtkę a czapkę taka żeby od wiatru chroniła jeszcze nie taka bardzo zimowa rajtuzki pod spodnie jeszcze nie zakładam ale cieplejsze spodenki z podszewka czy nie wiem jak to sie nazywa buciki ja mam skórkowe dla emi żeby nie przemakały jesli masz jeszcze jakieś pytania służę pomocą
Podziel się: