reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

Osinko- heheh z tego co wiem w nocha nigdy nie oberwał..:laugh2:;-)mój Kuba ma bardzo mocno skrzywioną przegrodę nosową ..co jego mama zaniedbała ...i efekt mój mąz chrapie przerażliwie i ma bezdechy ..więc bezpieczne to nie jest ..mamy znajomego który miał tak jak Kuba z przegrodą problem ..poddał się zabiegowi korekcji (to jest zdajsie przez NFZ refundowane) i luz teraz jak mówi zaczął pełna piersią oddychać hehehe;-):tak::laugh2:

reklama
:-D

Agatka też nie dostała w nos, dlatego tak dopytywałam;-)
ale już doczytałam, że taka wada może "wyjść" z wiekiem, więc wszystko możliwe.... dlatego potrzebuję laryngologa:-)
muszę poszukać w internecie

Osinko- wydaje mi się że wychodzi z wiekiem .. ;-);-):tak::tak:ale koniecznie idzie do laryngologa..aby skonsultować chrapolenie ...buziaki

no mam nadzieje, że trafie na kogoś sensownego w lekarskim wdzianku :-D

Moja koleżanka powiedziała mi, że pewnie doradzą mi butki o usztywnionych piętkach :baffled: jej córka ma nóżki w kształcie litery x i to była rada lekarza :angry:

A mnie chyba cos trafi......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj wieczorem przeczytałam o infanrixie (ogłoszenie Aletki)
A dziś rano spradzam i......Matynka była zaszczepiona właśnie tą nieszczęsna serią infanrixa...:-(
Pocieszam się, że wszystko będzie ok, ale wiecie jak to jest.....:baffled::baffled::baffled:

reklama
A mnie chyba cos trafi......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj wieczorem przeczytałam o infanrixie (ogłoszenie Aletki)
A dziś rano spradzam i......Matynka była zaszczepiona właśnie tą nieszczęsna serią infanrixa...:-(
Pocieszam się, że wszystko będzie ok, ale wiecie jak to jest.....:baffled::baffled::baffled:

o kurczaki!! a ja nawet nie zajrzałam do książeczki :baffled:

Do góry