reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszkami

Osinko- heheh z tego co wiem w nocha nigdy nie oberwał..:laugh2:;-)mój Kuba ma bardzo mocno skrzywioną przegrodę nosową ..co jego mama zaniedbała ...i efekt mój mąz chrapie przerażliwie i ma bezdechy ..więc bezpieczne to nie jest ..mamy znajomego który miał tak jak Kuba z przegrodą problem ..poddał się zabiegowi korekcji (to jest zdajsie przez NFZ refundowane) i luz teraz jak mówi zaczął pełna piersią oddychać hehehe;-):tak::laugh2:

reklama
:-D

Agatka też nie dostała w nos, dlatego tak dopytywałam;-)
ale już doczytałam, że taka wada może "wyjść" z wiekiem, więc wszystko możliwe.... dlatego potrzebuję laryngologa:-)
muszę poszukać w internecie

Osinko- wydaje mi się że wychodzi z wiekiem .. ;-);-):tak::tak:ale koniecznie idzie do laryngologa..aby skonsultować chrapolenie ...buziaki

no mam nadzieje, że trafie na kogoś sensownego w lekarskim wdzianku :-D

Moja koleżanka powiedziała mi, że pewnie doradzą mi butki o usztywnionych piętkach :baffled: jej córka ma nóżki w kształcie litery x i to była rada lekarza :angry:

A mnie chyba cos trafi......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj wieczorem przeczytałam o infanrixie (ogłoszenie Aletki)
A dziś rano spradzam i......Matynka była zaszczepiona właśnie tą nieszczęsna serią infanrixa...:-(
Pocieszam się, że wszystko będzie ok, ale wiecie jak to jest.....:baffled::baffled::baffled:

reklama
A mnie chyba cos trafi......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj wieczorem przeczytałam o infanrixie (ogłoszenie Aletki)
A dziś rano spradzam i......Matynka była zaszczepiona właśnie tą nieszczęsna serią infanrixa...:-(
Pocieszam się, że wszystko będzie ok, ale wiecie jak to jest.....:baffled::baffled::baffled:

o kurczaki!! a ja nawet nie zajrzałam do książeczki :baffled:

Do góry