reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

A co do pieluch-my uzywamy pampersow 5 lub ewentualnie huggies super flex-na pieluchy rossmanowskie, z biedronki Jas ma uczulenie. Pieluchomajtki -ja uwazam ze najlepsze sa Libero Up&Go , fajne sa tez Huggies PullUps, te z Pampersa nam nie przypadly do gustu -straszna klucha sie z nich tworzy miedzy nogami, sa waskie w kroku i zle sie ukladaja w porownaniu do innych pieluchomajtek.

reklama
Patrycja chadza własnymi ścieżkami....jak się pokrywają z moimi to jest oki, a jak nie.....to albo idę tam gdzie ona chce (jak mam czas) a jak brak mi czasu to szukam celu do którego musimy dojść...np. pieska, dzidzię, ptaszka, itp.

Brianek czasem poda raczke i ladnie idzie ale jak zaczol chodzic to tylko chcial za raczke lapal mnie i tatusia:-)
a teraz maly spryciarz czasem ucieka:happy2:np wczoraj bylismy na spacerku nie chcial wracac do domu i wszytsko robil zeby tam nie isc nawet wywinol sie z szelek w wozku:eek:wiec musialam wziasc jego samochodzik i do ogrodu z malym urwisem:rofl2:

Antros spryciasz dzis zszedl po schodach jak dorosly tzn trzymal sie sciany i schodzil przodem myslalm ze zawalu dostane ale wyszlo mu to calkiem zgrabnie, i wczoraj na spacerku pil wode z butelki bez uzycia rurki jak dorosly facio szok normalnie ( z moja pomoca zeby sie nie polał :-D)

viola: ale i tak sie troche polal (po brodzie) ;-)
ale potwierdzam, Antek wczoraj na moich oczach pil z "gwinta". szok normalnie co te dzieciaki jeszcze w zanadrzu maja :sorry2: :rofl2:

u nas wielkich ucieczek nie ma-no tylko wtedy gdy sie bawimy w parku-oczywiscie ja zawsze gonie:-D no ale tak-za reke nie pojdzie(przechodzac przez ulice biore go na rece) natomiast idac ze mna po paru minutach idzie w przeciwna strone-ale mama go nakieruje-idziemy do traktora-a ze w irlandii traktorow mnostwo metoda dziala(z regoly do sklepu idziemy wozkiem-ze sklepu wracamy piechota

U nas wózek narazie nie jest wrogiem nr 1. Chociaż po zabawie w parku. albo piaskownicy trudno posadzić rozbawionego brzdąca w nim.

dziewczyny z moich okolic!!!

znacie może albo słyszałyście o dobrym laryngologu dziecięcym?? muszę sprawdzić migdały Agatce, pediatra powiedziała że są bardzo przerośnięte z powodu jej chorób

moja bidulka strasznie chrapie w nocy, źle śpi, budzi się, rzuca na łóżku, podejrzewam, że to z powodu tych migdałów, MUSZĘ wszystko posprawdzać!!!

Osinko- może sprawdżcie także przegrode nosową ....to tez ma wpływ na chrapanie ...mój ślubny tak ma ...i musi to mieć skorygowane....

reklama
Do góry