reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Kinga, ja kikla razy dziennie przemywałam Agacie szyjkę wodą, suszę, lekko przecieram pudrem sypkim i jest ok, a też jest gruba i miała odparzenia
katiNJ
Fanka BB :)
U nas szyjka tez jest wiecznie odparzona. Sypie pudrem do pupy albo maka ziemniaczana.
O dziwo dupka wcale sie nie odparza, nie uzywam zdnych pudrow ani kremow. Jedynie po kapieli smaruje dzieciecym mleczkiem do tym samym co do calego ciala ( J&J Bed Time).
O dziwo dupka wcale sie nie odparza, nie uzywam zdnych pudrow ani kremow. Jedynie po kapieli smaruje dzieciecym mleczkiem do tym samym co do calego ciala ( J&J Bed Time).
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Kinga, a próbowałaś Sudocremem?
Koga, jak Ty to robisz, że Maksa możecie tak wszędzie zabierać, my do tej pory dwa razy wzięliśmy go na zakupy, to już w połowie Marcin msuial zasuwać z wózkiem między regałami, żeby maly czuł prędkość i się uspokoił ;D A w przyszłym tygodniu mamy ślub znajomej pary i też się zastanawiam czy czasem małego nie zostawić mamie, bo jak się rozedrze podczas najważniejszej kwestii... ;D
W ogóle mam pytanko: jak się Wasze dzieci zachowują "na wyjściach"?
Koga, jak Ty to robisz, że Maksa możecie tak wszędzie zabierać, my do tej pory dwa razy wzięliśmy go na zakupy, to już w połowie Marcin msuial zasuwać z wózkiem między regałami, żeby maly czuł prędkość i się uspokoił ;D A w przyszłym tygodniu mamy ślub znajomej pary i też się zastanawiam czy czasem małego nie zostawić mamie, bo jak się rozedrze podczas najważniejszej kwestii... ;D
W ogóle mam pytanko: jak się Wasze dzieci zachowują "na wyjściach"?
M
mamaoli
Gość
Jak narazie z wyjściami nie ma problemów, a wszędzie (no prawie) wybieramy sie całą familią
najważniejsze, żeby Maks był najedzony wtedy 2,3 godziny jest spokojny
jak marudzi to zawsze w pogotowiu jest herbatka i smoczek
najważniejsze, żeby Maks był najedzony wtedy 2,3 godziny jest spokojny
jak marudzi to zawsze w pogotowiu jest herbatka i smoczek
K
kasiula matula
Gość
My tez bywami z Emi wszedzie gdzie sie wybieramy
czasem nawet oczywiscie tesciowa ma swoje 5groszy po co ja ciagamy po sklepach
a ja mysle ze po co ma siedziec w domu
jesli jest najedzona to tak jak Maksiu spokojnie 2 -3 godziny mozemy byc gdzie chcemy nic jej nie przeszkadza
wczoraj na przyklad bylismy na pikniku moj maz gral w pioke nozna Emi grzecznie piknikowała z nami od 13 do 19 na świrzym powietrzu w wozeczku niedaleko malam kolezanke wiec na przebranko i karmienie dwa razy byłyśmy u niej
czasem nawet oczywiscie tesciowa ma swoje 5groszy po co ja ciagamy po sklepach
a ja mysle ze po co ma siedziec w domu
jesli jest najedzona to tak jak Maksiu spokojnie 2 -3 godziny mozemy byc gdzie chcemy nic jej nie przeszkadza
wczoraj na przyklad bylismy na pikniku moj maz gral w pioke nozna Emi grzecznie piknikowała z nami od 13 do 19 na świrzym powietrzu w wozeczku niedaleko malam kolezanke wiec na przebranko i karmienie dwa razy byłyśmy u niej
reklama
sylwia532
Fanka BB :)
kinga my odparzen nie mielismy(no tylko raz skorka kolo jajecek lekko byla czerwona) ale na odparzenia najlepsza jest robiona na recepte masc z eucyryna-naprawde czyni cuda po 2 dniach gladka skora i jest niedroga jakies 5zl.
kasiula to moja tesciowa tez mi kiedys wyskoczyla ze do sklepu z dzieckiem nie mozna ;D a ja laze po marketach
kasiula to moja tesciowa tez mi kiedys wyskoczyla ze do sklepu z dzieckiem nie mozna ;D a ja laze po marketach
Podziel się: