reklama
K
KingaP
Gość
moja Karola pokazała wczoraj co potrafi!!! 2 godziny płaczu. Przyszła sąsiadka i na zmianę ją nosiłyśmy. Nie wiedziałam co jest. Potem zasnęła koło północy i obudziła się dziś (tak na dobre) o 11:15, a o 12:15 włączyła syrenę. Zdołałam ją uśpić i chwała Bogu śpi.
pytia
Fanka BB :)
anian pisze:Patrycja miała usg bioderek w szpitalu (wyszły ok) i mamy się zjawić w połowie czerwca na drugie badano. Wszystko w ramach kasy.
My tez mieliśmy usg w szpitalu i też kazali przyjść po dwóch miesiącach do kontroli (w ramach kasy). Myślałam, ze to bedzie drugie usg, ale okazało się, że to zwykłe "ręczne" badanie. Pani powiedziała, że wszystko ok i kazała przyjść za kolejne dwa miesiące. :
katiNJ
Co musialo wczoraj byc, pelnia moze bo u mnie tez maly nie spal. Polozylam go jak zwykle o 7:30 do lozeczka, zazwyczaj 20:10 juz spi. A wczoraj szala nam do 23 ;D
koga
Mama Maksa i Julka
mokkate pisze:iwosz pisze:oj ta wyrodna mama, która musi iść do kibelka i zjeść... przecież prawdziwe mamy tego nie robią... ;D ;D ;D
;D ;D ;D
znam osobiście jeszcze gorsze matki ... np takie, które robią sobie kawę, albo myją zęby rano!
dzięki za odpowidź w sprawie usg - czyli drugie warto zrobić, mi kazali przyjśćza 6 tygodni, czyli na koniec czerwca
K
kasiula matula
Gość
czy po kąpieli nacieracie oliwką głowke żeby nie było ciemieniuszki???
K
KingaP
Gość
ja wogóle niczym Karoli nie nacieram, do kąpieli stosuję zwykłe mydło, a główkę dokładnie wyczesujemy
Moja Karola dziś cały dzień śpi. Juz podejrzewam, że wczoraj zjadłam za dużo makowca...
Ciekawe co bedzie robiła w nocy???
Moja Karola dziś cały dzień śpi. Juz podejrzewam, że wczoraj zjadłam za dużo makowca...
Ciekawe co bedzie robiła w nocy???
koga
Mama Maksa i Julka
mi położna na ciemieniuchę poleciła smarować główkę oliwką na 15 min. przed kąpielą a w kąpieli ją zmyć no i czesać
raz na jakiś czas zapobiegawczo tak robimy
my mydła nie używamy - tylko stosujemy płyn do kąpieli dwufazowy z oliwką bubchena, a dodatkowo rozcieram w rękach trochę oliwki i przecieranm Maksa po kąpieli - bo miał strasznie suchą skórę
raz na jakiś czas zapobiegawczo tak robimy
my mydła nie używamy - tylko stosujemy płyn do kąpieli dwufazowy z oliwką bubchena, a dodatkowo rozcieram w rękach trochę oliwki i przecieranm Maksa po kąpieli - bo miał strasznie suchą skórę
reklama
anian
kasiula matula pisze:czy po kąpieli nacieracie oliwką głowke żeby nie było ciemieniuszki???
smaruję i jest ok.
Podziel się: