reklama
katiNJ
Fanka BB :)
Ja tez oliwkuje calego Patrysia po kapieli. Brdzo to lubi. Kapie go codziennie (raz z mydelkiem, na drugi dzien sama woda a mydelkiem myje tylko raczki i dupke). Ile razy w tyg myjecie dzieciom glowke? I czy zaslaniacie jakos uszka zeby woda sie przy splukiwaniu nie dostala.
K
KingaP
Gość
my myjemy Karolce główkę codziennie. uszek nie zasłanamy, wręcz przeciwnie, też je szorujemy codziennie, bo mam wrażenie, jakby woskowina sama wyłaziła jej z uszek
pytia
kaśka76 pisze:Kupiłam wczoraj krem na słońce z filtrem 8 z ziajki. rozsmarowuje się łatwo. zapach - da się przeżyć. cena - bardzo przystępna.
Kaśka, a to jest jakaś specjalna seria dla niemowląt czy zwykły krem? Można go stosować u maluszków?
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
ja myje glowke malemu co 2 dni i nie przesadzam z uwazaniem na uszka ale zawsze po kapieli lekko (nie gleboko oczywiscie) je czyszcze patyczkami, staram sie kapac go codziennie ale dzis zrobnilam mu Dzien Dziecka, bo niedawno wrocilismy
sylwia532
my myjemy glowke codziennie-bo zawsze przy jedzeniu maly sie poci i jakos nie moglabym nie umyc-no i wloskow nie za duzo
po kazdej kapieli nacieramy oliwka badz mleczkiem nivea
dzis mi sie nie chcialo kapac malego-taty nie ma a tata zawsze uszykowal wode posprzatal pomogl wykapac a teraz wszystko na mojej glowie
po kazdej kapieli nacieramy oliwka badz mleczkiem nivea
dzis mi sie nie chcialo kapac malego-taty nie ma a tata zawsze uszykowal wode posprzatal pomogl wykapac a teraz wszystko na mojej glowie
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
My myjemy glówkę, przy każdym kąpaniu, czyli codziennie lub co dwa dni - zależy jak kąpiemy A co do uszków - uważamy, żeby nie zalać, ale bez przesady.
reklama
K
KingaP
Gość
sylwia532 pisze:dzis mi sie nie chcialo kapac malego-taty nie ma a tata zawsze uszykowal wode posprzatal pomogl wykapac a teraz wszystko na mojej glowie
znam ten ból, jak Rafał do 21 w pracy, też walczę ze sobą: myć, czy nie?? i mięknę i myję
Podziel się: