reklama
koga
Mama Maksa i Julka
to przynajmniej znałaś przyczynę - a ja wczoraj juz sie martwiłam, ze moze mu cos jest, ze taki nieszczęśliwy :
a tak jeszcze z innej beczki - czy usg bioderek robi sie tylko raz, czy kilka razy? bo my poszliśmy prywatnie i nie wiem czy mnie nie chcą naciągnąc na kolejne, bo usg wyszło dob\rze?
mokkate - z tą szczepionką ze szpitala? - bo my skojarzonej jeszcze nie raliśmy tylko na żółtaczkę drugą dawkę?
a tak jeszcze z innej beczki - czy usg bioderek robi sie tylko raz, czy kilka razy? bo my poszliśmy prywatnie i nie wiem czy mnie nie chcą naciągnąc na kolejne, bo usg wyszło dob\rze?
mokkate - z tą szczepionką ze szpitala? - bo my skojarzonej jeszcze nie raliśmy tylko na żółtaczkę drugą dawkę?
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Koga - usg bioderek robi się 2x, ja mam termin na lipiec
koga pisze:mokkate - z tą szczepionką ze szpitala? - bo my skojarzonej jeszcze nie raliśmy tylko na żółtaczkę drugą dawkę?
Tak, tą przeciwko gruźlicy, ze szpitala. Właśnie koło 5 - 6 tygodnia pęcznieje i boli.
U mnie też pierwsze USG wyszło dobrze, a mam zrobić drugie
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
koga, u nas tez sa wzloty i upadki, w sumie przeciez kazdy z nas ma lepszy i gorszy dzien czasem.
A USG robi sie 2 razy, my idziemy na drugie w polowie czerwca pomimo ze pierwsze bylo OK
A USG robi sie 2 razy, my idziemy na drugie w polowie czerwca pomimo ze pierwsze bylo OK
2.30 - pobudka, jedzonko i aktywność o 4.20
5.45 - pobudka, jedzonko i aktywność do 7.30
8.30 - pobudka, ryk i noszenie na rękach - tu krótki sen by potem znowu zjeść o 9.30 i uśmiechać się radośnie...no chyba,że mama odłoży syna do łóżeczka to wtedy jest ryk.... oj ta wyrodna mama, która musi iść do kibelka i zjeść... przecież prawdziwe mamy tego nie robią... ;D ;D ;D
5.45 - pobudka, jedzonko i aktywność do 7.30
8.30 - pobudka, ryk i noszenie na rękach - tu krótki sen by potem znowu zjeść o 9.30 i uśmiechać się radośnie...no chyba,że mama odłoży syna do łóżeczka to wtedy jest ryk.... oj ta wyrodna mama, która musi iść do kibelka i zjeść... przecież prawdziwe mamy tego nie robią... ;D ;D ;D
reklama
iwosz pisze:oj ta wyrodna mama, która musi iść do kibelka i zjeść... przecież prawdziwe mamy tego nie robią... ;D ;D ;D
;D ;D ;D
Podziel się: