reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

Koga: ja mam marudę w domu od wtorku - od kiedy jest gorączka. cały czas na rękach, jadłby co godzinę. niekiedy mam dość.

reklama
Koga- a może to marudzenie ma związek ze szczepionką na rączce?
Martynka była rozdrażniona, jak szczepionka zaczęła się uaktywniać.

to przynajmniej znałaś przyczynę - a ja wczoraj juz sie martwiłam, ze moze mu cos jest, ze taki nieszczęśliwy ::)

a tak jeszcze z innej beczki - czy usg bioderek robi sie tylko raz, czy kilka razy? bo my poszliśmy prywatnie i nie wiem czy mnie nie chcą naciągnąc na kolejne, bo usg wyszło dob\rze?

mokkate - z tą szczepionką ze szpitala? - bo my skojarzonej jeszcze nie raliśmy tylko na żółtaczkę drugą dawkę?

koga pisze:
mokkate - z tą szczepionką ze  szpitala? - bo my skojarzonej jeszcze nie raliśmy tylko na żółtaczkę drugą dawkę?

Tak, tą przeciwko gruźlicy, ze szpitala. Właśnie koło 5 - 6 tygodnia pęcznieje i boli.

U mnie też pierwsze USG wyszło dobrze, a mam zrobić drugie

koga, u nas tez sa wzloty i upadki, w sumie przeciez kazdy z nas ma lepszy i gorszy dzien czasem.
A USG robi sie 2 razy, my idziemy na drugie w polowie czerwca pomimo ze pierwsze bylo OK

Mi pani doktor powiedziałą że jesli pirwsze wyjdzie ok a na oko biodra ma w porządku to nie trzev\ba będzie więcej usg. haa

ja też nie muszę robić drugiego usg...a miejsce po szczepionce ostatnio zrobiło się widoczne, na szczęście malutka żadko marudzi, jest bardzo pogodnym ssaczkiem :laugh:

2.30 - pobudka, jedzonko i aktywność o 4.20
5.45 - pobudka, jedzonko i aktywność do 7.30
8.30 - pobudka, ryk i noszenie na rękach - tu krótki sen by potem znowu zjeść o 9.30 i uśmiechać się radośnie...no chyba,że mama odłoży syna do łóżeczka to wtedy jest ryk.... oj ta wyrodna mama, która musi iść do kibelka i zjeść... przecież prawdziwe mamy tego nie robią... ;D ;D ;D

reklama
Do góry