reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

reklama
pisałam już kiedyś, że moja Karola ma ulubiony lewy bok i dziś się przeraziłam, bo jest on bardziej płaski niż prawy :( Powiedzcie mi, czy któraś też coś takiego zauważyła u swojego dziecka? Staram się, żeby Karola nie spała ani nie leżała na lewym boczku. Czy myslicie, że to się wyrówna?

kinga: na pewno tylko trzeba ograniczyc do min. lezenie na tym boczku, a potem bardzo czasto przekladac z jednego na drugi nawet w czasie snu (jak mala dlugo spi)

Nie orientujecie się może do kiedy trzeba mieć tą wkładkę w foteliku? To zależy od wagi, wzrostu czy wieku maleństwa?

anian pisze:
Nie orientujecie się może do kiedy trzeba mieć tą wkładkę w foteliku? To zależy od wagi, wzrostu czy wieku maleństwa?

Czy chodzi Ci o te wkladke wypelniajaca fotelik czy te pod glowke? Bo ta na ktorej dzidzio siedzi jest do 5 kg. Ja swoja juz wyjelam bo Patrys ledwie sie juz miescil w foteliku ale zostawilam te na glowke bo bez niej glowka latala.

mój Maks też sie juz ledwo mieści z wkładką :mad:, jest cały zgięty i nie lubi przez to fotelika

musze sie pożalić - wczoraj Maks dał nam popalić - nie wiem czy to przez pogodę, bo deszcz i burza wiszą w powietrzu - ale całe popołudnie marudził i tylko przy piersi był spokojny - juz nie mogliśmy sie doczekać żeby go wykąpać i położyć spać - na szczęście zasnął normalnie :)
też sie wam tak czasem zdarza?

reklama
koga pisze:
mój Maks też sie juz ledwo mieści z wkładką :mad:, jest cały zgięty i nie lubi przez to fotelika

musze sie pożalić - wczoraj Maks dał nam popalić - nie wiem czy to przez pogodę, bo deszcz i burza wiszą w powietrzu - ale całe popołudnie marudził i tylko przy piersi był spokojny - juz nie mogliśmy sie doczekać żeby go wykąpać i położyć spać - na szczęście zasnął normalnie :)
też sie wam tak czasem zdarza?
oj zdarza Koga, na szczęście nieczęsto... /tfu!tfu!/ ;D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry