reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maleństwami

dzisiaj ewka zostanie po raz pierwszy dłuzej z tatusiem. normalnie w takim stresie jestem ze sama jestem w szoku.ciekawe jak mu pojdzie opieka nad maleństwami, chyba go zaloguje na BB zeby sie podszkolił;-)
mam nadzieje ze jej głodnej spac nie połozy:szok:

reklama
Aga, to trzymamy kciuki za tatusia Ewci, zeby spisal sie na medal :tak: Zawsze musi byc ten pierwszy raz ;-) Przynajmniej niezla szkole bedzie mial -niech widzi, ze opieka nad niemowleciem to nie przelewki :-D:-p

Oj Aga to czekam na relacje jestem ciekawa jak mu pojdzie kazdy facet mowi:"CO ty caly dzien robisz ,ze taka zmarnowana jestes-niech teraz zobaczy sam jak to jest ":-D:-D:-D
A ze w stresie jestes nie dziwie sie tez bym byla trezba ufac osobie,zeby powierzyc mu opieke nad dzieckie ja tesciowej nie ufam i nie daje malej pod opieke:tak::szok:

ech,no normalnie mój M. mnie zaskoczył. Ewka generalnie chodzi spac ok 22 czasem nawet 23. wczesniej za cholere nie chce spac wiec ja juz nawet przestałam sie z nią "szarpac" i pozwalam jej zasy[piac o tej godzinie o której ona juz czuje taka potrzebe.
wczoraj wyszłam z pracy o 21:15,dzwonie do M. co tam porabiają moje skarbenki a oni wyobrazcie sobie obydwoje juz spali:szok:
M. mówi ze sie bawili piłeczką, potem w misie potem pooglądali ksiazeczki,pobiegali po domu i Ewka padła.
nie istotne ze spała w ubranku bo juz nie chciał jej ruszac jak zasnęła.a ja sie bałam ze zacznie chodzic spac wogóle o północy.
zmieniłam jej tylko pieluche ,zdjęłam spodenki i spała do rana:-)

ech,no normalnie mój M. mnie zaskoczył. Ewka generalnie chodzi spac ok 22 czasem nawet 23. wczesniej za cholere nie chce spac wiec ja juz nawet przestałam sie z nią "szarpac" i pozwalam jej zasy[piac o tej godzinie o której ona juz czuje taka potrzebe.
wczoraj wyszłam z pracy o 21:15,dzwonie do M. co tam porabiają moje skarbenki a oni wyobrazcie sobie obydwoje juz spali:szok:
M. mówi ze sie bawili piłeczką, potem w misie potem pooglądali ksiazeczki,pobiegali po domu i Ewka padła.
nie istotne ze spała w ubranku bo juz nie chciał jej ruszac jak zasnęła.a ja sie bałam ze zacznie chodzic spac wogóle o północy.
zmieniłam jej tylko pieluche ,zdjęłam spodenki i spała do rana:-)

no niezle:szok::-D te chlopy, jak chca to potrafia:tak:

AGA to pozytywnie cie zaskoczyl super jak chce to potrafi tylko czemu tak rzadko albo nie wczesniej prawda?:tak::-D

Aga - to ja tez jestem mile zaskoczona...super , ze tak ladnie sie Ewcia zaja......a i dla niej to bedzie dobrze troche wspolnego czasu z ojcem

no proszę Aga jak M Cię pozytywnie zaskoczył :tak: tak trzymać, bo mam nadzieje, że mu się to nie "znudzi" w miarę upływu czasu :tak:

Aga..to gratuluje ze maz sie tak spisal. moj tez jak zostral sam a jak jestem ja to zawsze ja usypiam i robie inne rzeczy...chyba czasem warto sobie gdzies wyjsc i niech chlopy sie zajmuja maluchami

reklama
Do góry