reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Klorane super! Potwierdzam. U nas do nabycia w aptekach! :-) Stosuje sie przy bardzo suchej skorze, sklonnej do alergii.
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
ja tez uzywam bambino, ale na nim jest napisane: krem ochronny, fakto 4...zastanawiam sie czy sa z innym faktorem i czy ten jest odpowiedni
ollesia
mama Krecików
Asmodis, ja mam ten sam. Bambno robi jeszcze takie bardziej "zimowe" kremy, ale ten jest dosc tlusty i ja poki co nie bede zmieniala. Piotrus jeszcze grzecznie lezy w wozku, jak jestesmy na spacerze, wiec jego buzka nie jest bezposrednio wystawiona na dzialanie wiatru czy innych czynnikow.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
ha Sandra nawet nie wiedzialam , ze u nas tez jest ...a taka ciekawostka , tu nie polecaja dla dzieci Nivea bo podobno za bardzo perfumowany , a kosmetykow Jonsona tez tu nie znajdziesz
Jest cala gama kosmetykow z Klorane - do kapieli plyn, mleczko do ciala, krem, mydlo itd.
Johnsona nie uzywam, bo wiem, ze wiele dzieci (nawet starszych) ma uczulenie na te kosmetyki.
Dzisiaj kupilam Sarze do smarowania cialka Lipobase. Ciekawe jaka bedzie. Taka malutka tubka 17 zl
co do johnsona- tez słyszałam,że uczulają... moja lekarka tez je odradzała... no i od porodu przez cały czasu używamy tych samych : czyli płyn do kapieli linomag-super, bepanthen- do buzi i do pupki, bambino do ciałka
reklama
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
szkoda, ze dla maluchow nie ma smakowych plynow do kapieli...dopiero od roczku,..... bo moja mala mialaby co wcinacpodczas kapieli robimy jej piane a ta, tą piane laduje do buzi chyba jej sluzy, bo bakow mydlanych nie puszcza, chyba ,ze o czym nie wiem;-)