reklama
.szkrabek
Fanka BB :)
Na mojej ulotce jest napisane by zmywac może na maści jest inaczej? Ją mam krem.
A jaki chleb jecie? Podobno drożdży nie wolno jak się karmi i chleba na zakwasie. Jak u Was z chlebem?
Mam taką ochotę na mleko a polozna powiedziała by nie przesadzac. Można do szklanki dziennie i patrzec na reakcję dziecka... Ech...
I spacer dopiero pó 2 tyg.
Mam wrażenie zęba polozna była jakiejś starej szkoły :/
I z oczami nie pomogła. Ale na szczęście pediatrę mam mieszkająca pod sobą więc dziś ma nas odwiedzić Uff.
A jaki chleb jecie? Podobno drożdży nie wolno jak się karmi i chleba na zakwasie. Jak u Was z chlebem?
Mam taką ochotę na mleko a polozna powiedziała by nie przesadzac. Można do szklanki dziennie i patrzec na reakcję dziecka... Ech...
I spacer dopiero pó 2 tyg.
Mam wrażenie zęba polozna była jakiejś starej szkoły :/
I z oczami nie pomogła. Ale na szczęście pediatrę mam mieszkająca pod sobą więc dziś ma nas odwiedzić Uff.
Szkrabek, ja bym się już tym bepanthenem nie martwiła. Przede wszystkim i tak nic już nie poradzisz ;-) A poza tym przez te kilka godzin to większość kremu i tak się już wytarła w ubranie. No i myślę sobie, że taki krem do smacznych nie należy, więc wydaje mi się, że dziecko dałoby znać, że coś jest nie tak ;-) A skoro nie robiło awantury to albo kremu już nie było w ogóle albo tyle co kot napłakał.
Mnie poprzednia położna i pediatra w poradni patologii noworodka na Prokociumiu też mówiły, że pierwsze spacery to minimum dwa tygodnie po wyjściu ze szpitala. A wcześniej werandowanie, wietrzenie przy oknie otwartym na oścież. A to lipiec był :-) Ciepło. Nie wiem czy to stara szkoła czy coś innego, ale ja też odczekać chwilę zanim gdzieś się wybierzemy na dłuższy czas. Wcześniej albo będę właśnie wierzyć pobieranej Witka w pokoju, albo na balkon na kilkuminutowe sesje będę wystawiać.
A z pediatrą piętro niżej to masz luksus .
Mnie poprzednia położna i pediatra w poradni patologii noworodka na Prokociumiu też mówiły, że pierwsze spacery to minimum dwa tygodnie po wyjściu ze szpitala. A wcześniej werandowanie, wietrzenie przy oknie otwartym na oścież. A to lipiec był :-) Ciepło. Nie wiem czy to stara szkoła czy coś innego, ale ja też odczekać chwilę zanim gdzieś się wybierzemy na dłuższy czas. Wcześniej albo będę właśnie wierzyć pobieranej Witka w pokoju, albo na balkon na kilkuminutowe sesje będę wystawiać.
A z pediatrą piętro niżej to masz luksus .
Witam. 22dniowy Dzidziuś Wiktoria i jej mama czyli ja
My kąpiemy się codziennie, chyba że późno wracamy do domu to opuszczamy. Ale po takiej kąpieli dzidziuś lepiej i dłużej śpi.
Juz karmimy się mm i jestem na etapie tabletek na zatrzymanie pokarmu.
Co do wychodzenia to 8doba życia i juz spacer 30minutowy. A było chłodno.
My kąpiemy się codziennie, chyba że późno wracamy do domu to opuszczamy. Ale po takiej kąpieli dzidziuś lepiej i dłużej śpi.
Juz karmimy się mm i jestem na etapie tabletek na zatrzymanie pokarmu.
Co do wychodzenia to 8doba życia i juz spacer 30minutowy. A było chłodno.
Przemywaj Octaniseptem. Nie stresuje się niepotrzebnie :-* pewnie lekko się zatarlo od pampersa.zozzolka coś jak ropa w srodku tez jest nie wiem co robic z tym...
reklama