M
MariaOla
Gość
Dlaczego Karola straszysz, że to cisza przed burzą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to ja też sie pochwalę, choć miałam jeszcze tego nie robić, by nie zapeszyć;-). Antoś od kilku dni zasypia w swoim łóżeczku. Do tej pory zasypiał na naszym łóżku i potem przekładałam go do łóżeczka. Nie usypia tak zupełnie sam, bo siedzę z nim w pokoju, ale staram się jak najmniej ingerować. Powierci się troszkę, wstanie kilka razy, ale w końcu usypia. Smoczka mu nie zabieram i z pokoju na razie nie wychodzę. Wolę metodę małych kroczków, u nas lepiej się to sprawdza niż wszystko na hop siup. Mam nadzieję, że z czasem uda mi się wyeliminować smoczka i moją obecność. Ale to powolutku:-).
hehe gratki Karlam,u nas ja nie jestem twarda sztuka tylko ta gorsza co kaze jesc, ,krzyczy jak Laura broji,a tatus jest do przytulania:-(
napewnoBRAWO!!
elu, kasiu ona pada twarz, sklada sie w pol i normalnie zasypia na siedzaca ale spac nie chce
chce sie bawic ale jak siada to jest jeszcze bardziej zmeczona ale nie chce sie klasc i takie bledne kolo.
No! polarkowy kombinezonik sie sprawdzi a dzis spala jak susel, tylko jak slyszalam jak probuje oddychac przez zatkany nos i jak sie jej wszystko "gotuje" to mi sie jej zal robilo. Idziemy dzis do lekarza ciekawe co powie.
Tynka te spiworki sa super niestety mam najwiekszy mozliwy rozmiar jaki znalazlam a Oli i tak musi miec w nim podkurczone nogi. Szukam takiego powyzej 12 mca ale wszedzie sa na 74 cm Jakbym miala troche zdolnosci to bym pzrzeszyla i przedluzyla ramiaczka ale niestety jestem raczej beztalencie do szycia a poza tym gdzies mi jedyna nitka wsiunkla ><
Dziewczyny pomocy!! Nie wiem co się dzieje mój mały od jakiegoś czasu budzi się kilka razy w nocy i drze się w niebo głosy i nie moege go uspokoić. Nie wiem już co mam robić. Pomóżcie co to może być??
No to ja też sie pochwalę, choć miałam jeszcze tego nie robić, by nie zapeszyć;-). Antoś od kilku dni zasypia w swoim łóżeczku. Do tej pory zasypiał na naszym łóżku i potem przekładałam go do łóżeczka. Nie usypia tak zupełnie sam, bo siedzę z nim w pokoju, ale staram się jak najmniej ingerować. Powierci się troszkę, wstanie kilka razy, ale w końcu usypia. Smoczka mu nie zabieram i z pokoju na razie nie wychodzę. Wolę metodę małych kroczków, u nas lepiej się to sprawdza niż wszystko na hop siup. Mam nadzieję, że z czasem uda mi się wyeliminować smoczka i moją obecność. Ale to powolutku:-).