reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

reklama
ja uzywalam kapturkow oslonowych,ale nie polecam bo laktacja zanika,mala musze dokarmiac:-( i ma biedactwo zaparcia

ja w sumie nie dokarmiam ale wole miec na wszelki wypadek jakies mleczko proszkowe w domku i dzisiaj kupilam Bebiko Omneo, wiem ze ktoras z was o nim pisala :-)

Ratunku!! Oliwii rosna zabki!!
normalnie od jakiegos czasu miala male biale plamki na dziaselkach na dole ale sadzilam ze one beda stac w miejscu a tu widze ostatnio ze sie jedna biala plamka uwypukla i powieksza O_O normalnie zeby nawet niedwumiesiecznemu dziecku zeby rosly szok w trampkach.
Dzieki bogu nie placze jeszcze od tego i nie ryzie mnie w sutki ale boje sie co to bedzie O_O

Ratunku!! Oliwii rosna zabki!!
normalnie od jakiegos czasu miala male biale plamki na dziaselkach na dole ale sadzilam ze one beda stac w miejscu a tu widze ostatnio ze sie jedna biala plamka uwypukla i powieksza O_O normalnie zeby nawet niedwumiesiecznemu dziecku zeby rosly szok w trampkach.
Dzieki bogu nie placze jeszcze od tego i nie ryzie mnie w sutki ale boje sie co to bedzie O_O

:szok: :szok: :szok:
dla mnie urosły w 3 miesiace.
a jak duze te plamki są? bo Filip ma takie białe dziąsła, ale nie z przodu tylko z tyłu:confused:

byly 1mm a teraz ta jedna jest 3mm prawie i wypukla takze malenkie i w miejscach gdzie powinny byc zabki:)

Moja kuzynka w wieku 2 miesięcy miala 1 zęba. Takiego jak niemowlaki dostaja w okolicach 6 m-ca. Normalny, regularny kieł :-D
Dziś ma piękne biale zeby, więc ciesz się aniay - to może dobry znak?
Czy Oliwcia się jakoś śliniła? pchała rączki do buzi??

Dla Zuzki to najlepsza zabawa - pchać sobie lapki do buzi i przy okazji zaśliniać wszystko dookoła. Czy to normalne :confused:

Moja kuzynka w wieku 2 miesięcy miala 1 zęba. Takiego jak niemowlaki dostaja w okolicach 6 m-ca. Normalny, regularny kieł :-D
Dziś ma piękne biale zeby, więc ciesz się aniay - to może dobry znak?
Czy Oliwcia się jakoś śliniła? pchała rączki do buzi??

Dla Zuzki to najlepsza zabawa - pchać sobie lapki do buzi i przy okazji zaśliniać wszystko dookoła. Czy to normalne :confused:
jasne ze normalne:-D

reklama
Niech zyje Humana 1!!!moja Laurunia zrobila dzis sama wielka kupe:-D:-D:-D
mam nadzieje ze moge powiedziec zegnajcie zaparcia:tak:

Do góry