reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
ja w sumie nie dokarmiam ale wole miec na wszelki wypadek jakies mleczko proszkowe w domku i dzisiaj kupilam Bebiko Omneo, wiem ze ktoras z was o nim pisala :-)
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Ratunku!! Oliwii rosna zabki!!
normalnie od jakiegos czasu miala male biale plamki na dziaselkach na dole ale sadzilam ze one beda stac w miejscu a tu widze ostatnio ze sie jedna biala plamka uwypukla i powieksza O_O normalnie zeby nawet niedwumiesiecznemu dziecku zeby rosly szok w trampkach.
Dzieki bogu nie placze jeszcze od tego i nie ryzie mnie w sutki ale boje sie co to bedzie O_O
normalnie od jakiegos czasu miala male biale plamki na dziaselkach na dole ale sadzilam ze one beda stac w miejscu a tu widze ostatnio ze sie jedna biala plamka uwypukla i powieksza O_O normalnie zeby nawet niedwumiesiecznemu dziecku zeby rosly szok w trampkach.
Dzieki bogu nie placze jeszcze od tego i nie ryzie mnie w sutki ale boje sie co to bedzie O_O
Elżbietka
mother of two sons&angel
Ratunku!! Oliwii rosna zabki!!
dla mnie urosły w 3 miesiace.
a jak duze te plamki są? bo Filip ma takie białe dziąsła, ale nie z przodu tylko z tyłu
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
byly 1mm a teraz ta jedna jest 3mm prawie i wypukla takze malenkie i w miejscach gdzie powinny byc zabki
M
MariaOla
Gość
jakto ząbki !!!!!!!!
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Moja kuzynka w wieku 2 miesięcy miala 1 zęba. Takiego jak niemowlaki dostaja w okolicach 6 m-ca. Normalny, regularny kieł
Dziś ma piękne biale zeby, więc ciesz się aniay - to może dobry znak?
Czy Oliwcia się jakoś śliniła? pchała rączki do buzi??
Dla Zuzki to najlepsza zabawa - pchać sobie lapki do buzi i przy okazji zaśliniać wszystko dookoła. Czy to normalne
Dla Zuzki to najlepsza zabawa - pchać sobie lapki do buzi i przy okazji zaśliniać wszystko dookoła. Czy to normalne
jasne ze normalneMoja kuzynka w wieku 2 miesięcy miala 1 zęba. Takiego jak niemowlaki dostaja w okolicach 6 m-ca. Normalny, regularny kieł
reklama
Podziel się: