Ewa- Elexi
Mamy styczniowe 2007
wielki problem z karmieniem !!! proszę o pomoc !!!
kobietki mam od niedawna wielki problem -maly przestał mi się chwytać cyca!!!!! od kiedy dostał butle -koniec! nie umie już ssać. a butla zaczęła się ponieważ miałam w szpitalu już duży napływ pokarmu, twardniały piersi, potem to samo w domu -więc musiałam ściagać, a szkoda było cennego mleczka, zamiast wylewać- dawałam mu to co ściagnęłam, czyli butle ze smokiem
teraz cycek to coś dla niego "fe" ja podchodze, to wypycha językiem
już próbuje różne pozycje do karmienia itp.i nic
poza tym chwyta sutka ale mamla jak smoka, a nie ciągnie go pożądnie, zapomniał!
pokarmu mam dużo, im częściej ściagam,tym więcej napływa
dziś przetrzymałam go ok godz. , płakał strasznie , cały bordowy, - głodny a i tak nie chcwycił cyca. i ja wymiękłam - nakarmilam butlą
dziewczyny, chce mi się płakać już ! mam full pokarmu a on nie chce jeść!!! :-(
poradzcie coś, moze któraś z was też ma taki problem
czekam na szybką odpowiedź
kobietki mam od niedawna wielki problem -maly przestał mi się chwytać cyca!!!!! od kiedy dostał butle -koniec! nie umie już ssać. a butla zaczęła się ponieważ miałam w szpitalu już duży napływ pokarmu, twardniały piersi, potem to samo w domu -więc musiałam ściagać, a szkoda było cennego mleczka, zamiast wylewać- dawałam mu to co ściagnęłam, czyli butle ze smokiem
teraz cycek to coś dla niego "fe" ja podchodze, to wypycha językiem
już próbuje różne pozycje do karmienia itp.i nic
poza tym chwyta sutka ale mamla jak smoka, a nie ciągnie go pożądnie, zapomniał!
pokarmu mam dużo, im częściej ściagam,tym więcej napływa
dziś przetrzymałam go ok godz. , płakał strasznie , cały bordowy, - głodny a i tak nie chcwycił cyca. i ja wymiękłam - nakarmilam butlą
dziewczyny, chce mi się płakać już ! mam full pokarmu a on nie chce jeść!!! :-(
poradzcie coś, moze któraś z was też ma taki problem
czekam na szybką odpowiedź