reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

no ja nie wiem kiedy my pojdziemy na szczepienie, :-( decyzje o szczepieniu musi podjac neutrolog a wizyte u neurologa mamy dopiero 20 marca :-( i maly bedzie mial juz ponad 2 miesiace :-(

reklama
Aph ..... liczę naa to, że to nie skaza, bo po maści schodzi a nowej nie widać, a i tak codziennie piję te zbożówki z mlekiem, no i masło to też nabiał. eszcze 2 dni i będzie wyrok :nerd:

EE pewnie to tylko jakas wysypka. Moze cos zjadlac i Jeremiemu nie zasmakowalo. :happy: Robertowi wczesniej nic na to nie pomagalo, zadne masci, dopiero jak zmienilam mleko i zaczelam smarowac to schodzilo. Wiec pewnie to nie skaza. :-)

Nie za ma co ;-) Zawsze to Ty jestes tym dobrym duszkiem, wiec o Ciebie tez trzeba zadbac. Buzka. :-)

dziewczyny mam pytanie jak czesto wasze maluszki robia kupke,bo moja Laura 1dna na 2 dni i martwie sie ze to troche za rzadko,dodam ze ja mama dokarmiajaca

dziewczyny mam pytanie jak czesto wasze maluszki robia kupke,bo moja Laura 1dna na 2 dni i martwie sie ze to troche za rzadko,dodam ze ja mama dokarmiajaca

Filip wali w każa pielucha, a czasami i cześciej , czyli zanim zdążę założyć pieluche:baffled: ja mama dokarmiająca raz dziennie. Filip po NANie mał lekkie problemy ze zrobieniem kupy

załamałam dłonie ... Jeremi prze dwie godziny ziewa ale spanie mu nie w głowie :no:

Napiszcie cioteczki jak uypiacie swoje skarby, może cos ściągnę :tak:

Ewelka robi kupkę przy każdym karmieniu nawet nie pytajcie ile papmersów nam idzie:-D ) ale z Olą też tak miałam, ż robiła raz na jakiś czas- pediatra przepisała mi do picia jakis syrop żeby mała dostała go z moim mleczkiem, ale uspokajała, że tak może być i nie jest to nic niedobrego- po prostu ten typ tak ma. Dodam tylko, że Ola do tej pory siedzi na kibelku "na dwójeczce" co kilka dni i doprowadza nas to do szału, tym bardziej, że to wróży złą przemiane materii, a więc tendencje do tycia, wzdęcia i inne uroki........ No ale u was tak nie musi być- oby!!!!

reklama
załamałam dłonie ... Jeremi prze dwie godziny ziewa ale spanie mu nie w głowie :no:

Napiszcie cioteczki jak uypiacie swoje skarby, może cos ściągnę :tak:
wlasnie chcialam o to samo spytac.konkretnie chodzi mi o to czy wasze skarby usypiaja same np.w lozeczku czy musicie je kolysac na rekach,i jak wyglada u was usypianie wieczorne??

Do góry