reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

reklama
Tynka ja również myślę, że oni chcą ponowić badania, bo coś wyszło im nie tak - pewnie jakiś błąd przy pobieraniu. Nie denerwuj się, bo córcie będą niespokojne tak samo jak ty :-( Trzymaj się i zrób ponownie te badania, bo i tak nie masz innego wyboru. Radzę tylko zrobić je jak najszybciej, żeby oszczędzić sobie długiego stresu. Jak długo będziesz czekać na wyniki i gdzie masz zrobić te badania? Trzymamy za was kciuki i życzymy powodzenia :tak:

Ja zakładam Witusiowi pampersy 1, bo na te większe ma za małą jeszcze pupcię ;-) i jestem z nich zadowolona, ale nie z ich ceny. Jeszcze nie wiem kiedy, ale w planach mamy zamiar przerzucić się na jakieś tańsze pieluszki, może np. Duck. Moja siostra sobie je bardzo chwaliła swojego czasu. Zobaczymy.

Tynka my też trzymamy kciuki całą rodzinką,że Natalka jest zdrowa i to błędny wynik.

co do ceny pampersów rozmiary 1 i 2 wychodzą dokłądnie po tyle samo za sztuke co pileuchy rossmana. przynajmniej w moim rossmanie. czyli po 50 gr rozmiar nr 1 i po 51-52 grosze rozmiar nr 2.

reklama
Do góry