reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

reklama
A my wczorajszy dzien spedzilismy na podworku i maly padl o 7.30 i wstal rano 5.20 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:na mleczko i niestety nie chcialo mu sie juz spac. I znow zadaje sobie to pytanie czy ja sie jeszcze kiedys wyspie???????????

Nadia śpi w dzień ok. 12:30 tak 2 do 3 godzin. Wieczorem kładę ja o 20 ale czasem szaleje do 22 na szczęście bez mojej asysty. W nocy często przebudza się ok. 4 ale bawi się sama w łóżeczku, sięga sobie zabawki i z nimi gada. Potem budzi się o 9 na mleczko. Na niewyspanie nie narzekam bo wczoraj pozwoliła mi leniuchować do 11:30 !!!!:szok::-D:-D

antenka faktycznie chyba masz nocnego marka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Elma ale Nadia bosko wyglada w podpisie:tak::tak::tak:
śliczny konik z niej i wypasiony ten kostium:rofl2:

A ja się cieszę, że Emi śpi jeden raz. Trwa to już dość długo a przesypia średnio od 1,5h- 3h. Jak sobie przypominam, to gdy spała dwa razy, to były dwie krótkie półgodzinne drzemki. Więc za ten czas człowiek nie zdążył się przymierzyć do jakiejkolwiek roboty.

u nas tez jedna drzemka za dnia,bardzo mi to pasuje,bo Laura spi dlugo-ok.2 godzin i wtedy wszystko w domku moge zrobic:tak:,wieczorem kladziemy j po 20stej,troszke sobie pogada i zasypia,rano wstaje przed 8sma:tak:

reklama
Do góry