reklama
A my wczorajszy dzien spedzilismy na podworku i maly padl o 7.30 i wstal rano 5.20 na mleczko i niestety nie chcialo mu sie juz spac. I znow zadaje sobie to pytanie czy ja sie jeszcze kiedys wyspie???????????
T
tynka
Gość
Pewnie , że sie wyśpisz jak się z domu wyprowadzi
tez nie za bardzo,bo na stare lata juz nie idzie;-),ale jeszcze jest szansa po smierciPewnie , że sie wyśpisz jak się z domu wyprowadzi
Elma
Małgosia
Nadia śpi w dzień ok. 12:30 tak 2 do 3 godzin. Wieczorem kładę ja o 20 ale czasem szaleje do 22 na szczęście bez mojej asysty. W nocy często przebudza się ok. 4 ale bawi się sama w łóżeczku, sięga sobie zabawki i z nimi gada. Potem budzi się o 9 na mleczko. Na niewyspanie nie narzekam bo wczoraj pozwoliła mi leniuchować do 11:30 !!!!
K
konto usuniete
Gość
antenka faktycznie chyba masz nocnego marka
Elma ale Nadia bosko wyglada w podpisie
śliczny konik z niej i wypasiony ten kostium
Elżbietka
mother of two sons&angel
A ja się cieszyłam, że Witek przestawia się na jedno spanie, a tu du.pa, wrócił do dwóch spań
ja się cieszę że mój młody śpi 2 razy, mam więcej czasu dla siebie i domu chociaz. a z nocy to baaardzo żadko wstaje przed 8
A ja się cieszę, że Emi śpi jeden raz. Trwa to już dość długo a przesypia średnio od 1,5h- 3h. Jak sobie przypominam, to gdy spała dwa razy, to były dwie krótkie półgodzinne drzemki. Więc za ten czas człowiek nie zdążył się przymierzyć do jakiejkolwiek roboty.
reklama
Elma
Małgosia
A dziękujemy bardzo :-) Chrzestna jej zafundowała taki pajacyk, nawet ogonek ma.
Podziel się: