reklama
Monia bardzo możliwe. Spróbuj kłaść go tylko raz dziennie. Filip tak już śpi od jakiegoś czasu i jest ok.
Generalnie jak śpi tak 1,5-2 godziny ok poludnia to nawet po Witku później nie widać zmęczenia, dopiero pod wieczór. No chyba, że śpi bardo krótko, co mu się też czasem zdarza, to wtedy śpi jeszcze raz po poludniu.
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
to niektóre styczniaki spią jeszcze dwa razy w ciagu dnia, u nas ttylko jedno spoanko ok 12 - taki stan juz od listopada i nie wazne czy spi tylko poł godzinki czy 3 i tak drugi raz nie zaśnie.Mój był dziś padnięty i co z tego?! Zasnął na 20 minut już po 19, a potem się obudził i szalał w łóżeczku godzinę
A zresztą ostatnio śpi po 1,5-2 godziny między 11 a 13 i po poludniu nie chce już spać, a wieczorem pada ok 19. Chyba się synek przestawia na jedno spanie w ciągu dnia.
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
W takim razie mój Antek to śpioch. Spi dwa razy dziennie, rano ok. 2-3 godz. i popołudniu 1-2 godz. Tyle, że rano wstaje o 5 i nie potrafię tego zmienić
A
ania_zywa
Gość
W takim razie mój Antek to śpioch. Spi dwa razy dziennie, rano ok. 2-3 godz. i popołudniu 1-2 godz. Tyle, że rano wstaje o 5 i nie potrafię tego zmienić
Hania to też śpioch. Zazwyczaj śpi 2 razy dziennie, rano ze 2 godz i popoludniu z 1,5godz. Zasypia ok 20_20:30 a wstaje dokładnie o 6:10. Ale mi to nie przeszkdza, bo babacia też tak wstaje, więc ja się zaszywam w drugim pokoju i dosypiam jeszcze a one sobie urzędują.
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Fil śi 2 razy dzinnie - 2 godz i po południu 1,5 godz. na noc zasypia o 22 i wstaje 8-9
Podziel się: