reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

reklama
geperty aj to jestem informatycznym imbecylem ;-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ale jak wieczorem odsapniemy po oczyszczaniu pokoju dziewczynek to poproszę Pawła by się tym zajął :tak:.......... bo ja właśnie jestem " bardzo " zajęta :laugh2: Natalka śpi a ja z Emilką urządzamy przyjęcie dla lalek :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: mamy stolik, obrusik, kubeczki, talerzyki i cukierki :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: tak na chwilkę się wyrwałam z " imprezy " :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

tynka lepiej wracaj szybko na impreze bo to bardzo niegrzecznie tak wyjść:no:, może jednak nikt nie zauważył:laugh2::-D

Nie ładnie się wykradać z przyjęcia :-D:-D:-D, a ja siedzę od godziny na forum, bo Nikuś rano wstał, zjadł, ubrałam go i poszedł znowu spać :-), on nigdy tego nie robi, ale chyba dziś potrzebuje :tak:

tynka to jak juz stół zastawiony to my też chetnie dołączymy:-p chyba, że już koniec imprezy bo to chyba poranna kawka była:sorry2:

... Natalka śpi a ja z Emilką urządzamy przyjęcie dla lalek :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: mamy stolik, obrusik, kubeczki, talerzyki i cukierki :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: tak na chwilkę się wyrwałam z " imprezy " :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Imprezka została przerwana wypadem na plac zabaw z tatusiem ;-)zostałam porzucona :-D:-D:-D:-D:-D

To pewnie za karę za to czmychnięcie z przyjęcia ;-):-D:rofl2:

Pewnie, że możecie dorzucać coś do tego Chomika. Po to go założyłam, bo każda z nas coś ma w kompie z czego mogła by skorzystać inna cioteczka. Więc jak najbardziej zachęcam do wgrywania różnych rzeczy :tak:

A ja je wypróbuję, czy rzeczywiście sie nie mieszczą:sorry2::rofl2::-p:-D
Antosiowa, mam nadzieję, że nie będziesz tego sprawdzać na mnie:-p:-D.

Ale się uśmialam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ja mogę Żywa powyrywać chwasty na tej działce ;-) i przywieźć coś na grilla :tak: O ile jeszcze mnie przyjmiecie do tego komitetu ;-):-D:rofl2:

Czy ja mogę dopisać się do komitetu? Ja zasadzę te wspomniane kabaczki. :-D:-D:-D

Ja zapraszam:tak:. Rąk do pracy nigdy za wiele:-D:rofl2::-p.

reklama
Do góry