reklama
T
tynka
Gość
geperty aj to jestem informatycznym imbecylem ;-) ale jak wieczorem odsapniemy po oczyszczaniu pokoju dziewczynek to poproszę Pawła by się tym zajął .......... bo ja właśnie jestem " bardzo " zajęta Natalka śpi a ja z Emilką urządzamy przyjęcie dla lalek mamy stolik, obrusik, kubeczki, talerzyki i cukierki tak na chwilkę się wyrwałam z " imprezy "
K
konto usuniete
Gość
tynka to jak juz stół zastawiony to my też chetnie dołączymy chyba, że już koniec imprezy bo to chyba poranna kawka była
T
tynka
Gość
Imprezka została przerwana wypadem na plac zabaw z tatusiem ;-)zostałam porzucona
... Natalka śpi a ja z Emilką urządzamy przyjęcie dla lalek mamy stolik, obrusik, kubeczki, talerzyki i cukierki tak na chwilkę się wyrwałam z " imprezy "
Imprezka została przerwana wypadem na plac zabaw z tatusiem ;-)zostałam porzucona
To pewnie za karę za to czmychnięcie z przyjęcia ;-)
Pewnie, że możecie dorzucać coś do tego Chomika. Po to go założyłam, bo każda z nas coś ma w kompie z czego mogła by skorzystać inna cioteczka. Więc jak najbardziej zachęcam do wgrywania różnych rzeczy
A
ania_zywa
Gość
Antosiowa, mam nadzieję, że nie będziesz tego sprawdzać na mnie.A ja je wypróbuję, czy rzeczywiście sie nie mieszczą
Ale się uśmialam Ja mogę Żywa powyrywać chwasty na tej działce ;-) i przywieźć coś na grilla O ile jeszcze mnie przyjmiecie do tego komitetu ;-)
Czy ja mogę dopisać się do komitetu? Ja zasadzę te wspomniane kabaczki.
Ja zapraszam. Rąk do pracy nigdy za wiele.
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Boszz, co tu się wyprawia...... Żywa, Ty mnie nie podpuszczajAntosiowa, mam nadzieję, że nie będziesz tego sprawdzać na mnie.
reklama
Podziel się: