reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

reklama
Żywa i Geperty przyślijcie mi na priva wasze adresy to wyśle wam wypalone płytki pocztą bo Pawłowi nie chce sie bawić w zgrywanie kompresowanie itp. idzie chłop na łatwiznę:angry::angry::angry::angry: W przyszłym tygodniu bym Wam płytki wysłała ok ?

reklama
a u nas dalej wysypka. Kidys pisalam ze cos Julce wyszło w przegubie reki i kolana - troche zeszło, ale ogolnie skora jest nie najlepsza, wyglada jakby jakas alergia kontaktowa bo na brzuszku na taką kaszke (nie widac, czuc ją pod palcami). Jednak nie wiem na co to moze byc bo w zasadzie nic z kosmetykow nie zmieniłam raczej, tzn. mam mydło nowe, ale juz uzywam jakis czas, proszek tez ten sam. Bede szła z nia do lekarza za jakies dwa tygodnie (musze jej zrobic morfologie) to wtedy zapytam. Pewnie znowu mi powie, dieta eliminacyjna i jakies tam, tylko jak tu diete zastosowac jak ona juz wszystko z nami je. A poza tym nic jakiegos dziwnego z jedzenia nie dawałam.

Aaga mielismy to samo.
Wysypka jest kontaktowa, lekarka kazala mi Roberta kapac w Oilatum , po kapaniu dodatkwo smarowac z Emolium - Emulsja specjalna( taki ala balsamik w tubce) i dostal jeszcze wapbo i Zyrtek. Wszystko nam zeszlo ladnie po 3, 4 dniach. :tak:

U nas też była wysypka, ale raczej był to wynik uczulenia na maść do siusiaka :baffled: Dziadostwo dlugo Witkowi schodziło z nóżki :baffled:

Martuchna ... w naszej przychodni (bo już się przekonałam, że co kraj to obyczaj) robią morfo po skończeniu roku, jeśli dzieciak zdrowy to nie ma potrzeby wcześniej. Ale jak piszesz Nikoś już miał w szpitalu, więc wszystko OK

Witek miał robioną morfologię dwa razy w pierwszym miesiącu życia z powodu żółtaczki, a później już nie :no: Nasza lekarka też nic nie mówila o tym, że takie badanie powinno się wykonać :no: Więc jak to jest? W jednych przychodniach się to robi, a w innych już nie? :baffled:

Ale się uśmialam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ja mogę Żywa powyrywać chwasty na tej działce ;-) i przywieźć coś na grilla :tak: O ile jeszcze mnie przyjmiecie do tego komitetu ;-):-D:rofl2:

Do góry