reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

reklama
Takie gratki po cichutku dla Nikusia, ale u nas też zawsze jak się pochwale to potem gorzej, niż lepiej.
Byłam zwarta i gotowa, żeby Emilkę uczyć spać w tym jej pokoju, ale teraz znów mi się to jakoś nie widzi.
Ech do psychologa się chyba przejdę, żeby odblokował te moje strachy :angry::angry::angry:

Ok Lorien moge sprobowac tyle ze jestem pewna ze jak nadedzie ten dzien to znow co wymysle:sorry2: teraz to mi sie moze pokryc z wyjazdem do PL ale tam tez ma swoj pokoik wiec w razieco dam znac:tak:

Dzisiaj to w ogole mialam afere w wannie:szok::szok::szok:
nie wiem co z tym moim synem sie dzieje ostatnio!! zawsze sie awanturowal jak go wyciagalam a od dwoch dni panikuje jak tylko troche wody mu kapnie do oka, zrywa sie i chce wychodzic!!!! Nigdy sie nie bal wody, chodzilismy tez na basen i wszytskie produkty mam 'nie szczypiace'. .. mam nadzieje ze to chwilowe:dry:

Ok Lorien moge sprobowac tyle ze jestem pewna ze jak nadedzie ten dzien to znow co wymysle:sorry2: teraz to mi sie moze pokryc z wyjazdem do PL ale tam tez ma swoj pokoik wiec w razieco dam znac:tak:
Rochul uwielbia wodę.
Mimo to jak jest zmęczony chce wychodzić z wanny (potrafi wykąć jedną nogę z wanny:szok:) kwęka i marudzi. Wczoraj się nie chciał kąpać, bo chciał rozmawiać ciocią przez skype i zwiał z łazienki z rykiem jak małz go rozbierał do kąpieli:-p
Wkroczyłam do akcji.
Skończyłam rozmowę, rozebrałam go gadając non stop jakieś głupoty:-p
wpakowałam do wanny:tak:dałam zabawki i dołaczyłam do niego:tak:
Czasami kąpię się z młodym, a wtedy szlejemy chlapiemy itd. i dodam,że nawet jak jest nie w sosie, bo coś mu dolega to humor mu wraca i jest zadowolony.:tak:

reklama
Do góry