reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

reklama
Musze sie pochwalić, że Antek już dwie noce przespał w swoim łóżeczku, CAŁE NOCE !! Bo u nas ostatnio ze spaniem było naprawdę kiepsko:no:. Ale zawzięłam się i nie wyciągnęłam z łóżeczka jak się w nocy obudził, powiercił się trochę i sam usnął:tak:. Oby tak dalej:sorry:
gratki, ja doslownie o tym juz marze i zastanawiam sie czy kiedys to nastapi:tak:

Brawo Antos. Antosiowa a ty nie mow o tym glosno bo te nasze dzieci to chyba umieja czytac bo ja jak tylko sie pochwale ze jest lepiej i przesypia cala noc to zaraz nastepnej tak mi daje w kosc ze mam dosyc. Tak ze Antosiowa cicho sza aby nie zapeszyc;-);-);-);-)

potwierdzam w moim przypadku tak jest zawsze, juz sie nie chwale. tak wiec cichutko:tak:

tynka swietne sa!! musze u nas poszukac bo moj wiercipieta tez wiecznie odkryty:-D

a spiworek wisi w szafie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a tyle kasy poszlo:angry::angry::angry:

U nas to samo ... śliczny śpiworek z misiem leży w szafie a Mati co noc ileś razy odkryty :baffled::baffled: i ... kilka razy przez mamę przykryty :sorry::-D:-D

reklama
Do góry