reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

reklama
Słuchajcie, mam pytanie o smoczek. Hania jakiś czas temu pierwszy raz włożyła sobie cały smoczek do buzi, cały calusieński, że nie mogłam go załapać, żeby go wyjąć:wściekła/y:. Teraz powtarza się to coraz częściej, z tym że jej się to chyba podoba, bo wsadzi go sobie do buzi, przyjdzie do mnie i szczerzy się specjalnie i się śmieje, a smoczek calutki w środku, nawet ten uchwyt nie wystaje:wściekła/y:. Czasem naprawde sie o nią boję:-(. U Was tez tak jest??

Żywa ... spoczko ... u nas to też była norma :-D:-D:tak: ... z tym że ja miałam duże problemy z wyciągnięciem tego smoczka, ponieważ Mati używa NUKa bez tej witki i nie było za co chwycić :baffled::dry::sorry2:.

Też się trochę bałam i zmieniłam Mateuszowi smoczek z 1 na 2, czyli ten powyżej 6 m-ca i ten jest mu już trochę trudniej włożyć cały do dziubka ... choć nie mówię, że jest to niemożliwe :-D:-D;-)

Zywa pomyslowa ta twoja Hania:szok::-D,Laura jeszcze tez na to nie wpadla,ale jeszcze wszystko przed nami:baffled::sorry2:narazie mielismy 2 noce walki bo upodobalo jej sie spac z dwoma smoczkami,nie wiem jak to sie stalo ale wziela sobie raz 2 do spania,zmieniala tak dlugo az usnela i jej sie to bardzo spodobalo,no ale juz najgorsze za nami,spi znowu z jednym:tak:

mysle ze Hani to niedlugo przejdzie,wazne zeby nie zrobila sobie przy tym krzywdy,bo jak gwizdnie z takim smokiem w buzi ,to....:baffled::szok:...ach te dzieciaki:-D

Aniu Robert wklada smoczka odwrotna strona, bo my mamy w Nuby i nie ma szasn zeby wlozyl w calosci.
Ten smoczek wyglada jak korek dop zlewu i myslalam, ze jest na tyle duzy, ze nie da rady, a jednak.... :tak:

No ale nawet jak wlozy odwrotnie to moge zlapac za ta czesc ktora normalnie ma w buzi i wyciagnac. moze sprobuj Hani zminic smoczek na taki wlasnie. :dry:
smoczek do uspokajania od 6 m-ca nuby (297113858) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
my mielismy dzis maly debiut.........Laura pierwszy raz w swoim krociutkim zyciu spala cala noc SAMA w pokoju........no i rzeczywiscie spala cala noc ,za to ja nie,bo ciagle ja nasluchiwalam(glupia baba):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry