reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
za duzo jak pije to tez niedobrze bo znow sie wyplukuja mineraly..;-)oczywiscie jej daje ale na sile jej nie wleje tak jak nie nakarmie na sile
Popieram w 100% poza tym jak dzecko wiecej pije, to potem nie chce jesc, bo zoladek pelny "wody".
T
tynka
Gość
dziecko pije ile potrzebuje nic na sile jesli nie jest chore to nic nie bedzie poza tym skakanka ty chyba masz marte jeszcze na cycu no nie ? a to tez picie ;-) bo mleko to tez napoj ;-)
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Tynka uff to mi ulzylas;-) ale my tu chyba gadamy o innym piciu niz mleko;-)
Marta nawet ostatnio ladnie je widocznie juz jej nie starcza miejsca na napoje hehe no i tez sadze,ze zadne dziecko ani sie na wlasne zyczenie nie zaglodzi ani nie wysuszy ;-)
Marta nawet ostatnio ladnie je widocznie juz jej nie starcza miejsca na napoje hehe no i tez sadze,ze zadne dziecko ani sie na wlasne zyczenie nie zaglodzi ani nie wysuszy ;-)
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Antek je za dwóch i pije za trzech i jeszcze miejsca w żołądku na flipsy ma całe mnóstwo
A
ania_zywa
Gość
Antek je za dwóch i pije za trzech i jeszcze miejsca w żołądku na flipsy ma całe mnóstwo
To tak samo jak Hania.
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Mali smakosze
Emi też sobie poje, jak ma ochotę, choć ostatnio nie ma czasu na jedzenie. Ale nie jest tak, że jak popije dużo płynów to potem nie je.
Ja Wam nie mówię, że źle jak dziecko mniej pije, faktycznie widocznie tylko tyle organizm potrzebuje, ale mówię, żeby spróbować (nie na siłę) dawać więcej pić. A zresztą,przecież każda matka zna najlepiej swoje dziecię i wie jakie jego potrzeby.
Ja Wam nie mówię, że źle jak dziecko mniej pije, faktycznie widocznie tylko tyle organizm potrzebuje, ale mówię, żeby spróbować (nie na siłę) dawać więcej pić. A zresztą,przecież każda matka zna najlepiej swoje dziecię i wie jakie jego potrzeby.
T
tynka
Gość
lorien dokaldnie najlepiej nie zagladac nikomu w gary
u ans znow jest problem z emilka tzn z jej jedzeniem je tyle co kot naplakal ..........czytalam ze ok 2 roku zycia zmniejsza sie zapotzrenowanie na jedzenie ale nie az tak.................. no i teraz stosujemy u malej glodowki nie zje sniadania to nie nie do nastepnego posilk nic nie dostaje choc nie zawsze jestem konsekwentna;-)..........raz ta metoda dziala a raz nie ..........a jaki francuski piesek sie z niej zrobil ............mowie wam........... to nie ,to be...........
u ans znow jest problem z emilka tzn z jej jedzeniem je tyle co kot naplakal ..........czytalam ze ok 2 roku zycia zmniejsza sie zapotzrenowanie na jedzenie ale nie az tak.................. no i teraz stosujemy u malej glodowki nie zje sniadania to nie nie do nastepnego posilk nic nie dostaje choc nie zawsze jestem konsekwentna;-)..........raz ta metoda dziala a raz nie ..........a jaki francuski piesek sie z niej zrobil ............mowie wam........... to nie ,to be...........
reklama
A
ania_zywa
Gość
HAnia w sumie chyba pije tyle ile powinna, nie wiem, bo jakoś nie zwracałam na to zbytnio uwagi, Ale pije herbatkę zawsze, jak je chlebek, tzn popija sobie, jak się zapcha. Poza tym jak się bawi to albo ja jej podetknę czasem bidon z piciem albo ona sama sobie popija, bo zawsze leży gdzieś w pobliżu niej. No i w nocy, w nocy też dużo pije wody, zawsze flacha w termosie pod ręką.
Podziel się: