reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

reklama
Jula mi wczoraj ze schodow spadla:szok:. poszlam po pranie do pralni, sa tam trzy stopnie i nie zamklam za saoba drzwi na klamke tylko je przymklam. drzwi strasznie skrzypia wiec sobie pomyslalam ze jakby czasem chciala tam wejsc to i tak uslysze, a ty d upa, uslyszalam , ale huk. zobaczylam moja dzidzie jak lezy. biedulka strasznie sie wystraszyla, lzy lecialy jak grochy, ale na szczescie nic sie nie stalo, zadnych skutkow upadku nie ma. ja tez bylam przerazona, rece tresly mi sie strasznie. nawet przez mysl mi nie przeszlo ze pojdzie za mna, bo bawila sie w pokoju z kuzynka i nawet nie zauwazyla ze wychodze z pokoju i mnie niema. teraz juz bede miala nauczke, zeby pomyslec dwa razy

Mala bidulka dobrze ze sie nic nie stalo ale to prawda ze nasze dzieci juz moga wszedzie wejsc i trzeba ich pilnowac jak oka w glowie nawet nam sie w glowie nie miesci gdzie moga wejsc. Moj synio lapiac sie za stol wszedl na pudelka ktore pod nim staly i cale szczescie ze w pore zauwazylam po tylko patrzec jak by polecial do tylu.:no::no::no::no::no:

reklama
Dziewczynki, macie jakiś sprawdzony sposób na ciemieniuchę? Antoś nigdy nie miał a wczoraj pojawił się na główce taki placek i nie wiem co z nim robić. Wydrapuję trochę w kąpieli, ale niewiele pomaga:sorry2:.

Do góry