reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

No ja bym bardziej obstawiala te wedliny ................poza tym podawas jej cos nowgo i to moze byc reakcja na nowy produkt spozywczy.......poczekaj kilka dni i zobacz czy sytuacja sie unormuje ..........

reklama
no to po takiej mieszance to kupka ma prawo byc czarna:tak::tak:

u nas kupa bardziej ciemna jest po truskawkach,owocach lesnych,buraczkach i po Danonkach,wiec moze to te Danonki:baffled::confused:....hmmmmm....po wedlinie tez w sumie,wiec moze odczekaj pare dni jak radzi tynka i zobaczysz jak bedzie

No ale te wędliny próbuje juz od jakiegoś czasu,codziennie po troszke a danonki je od 7 miesiąca i nigdy takiej sytuacji nie było!!!!!

Jeremi tez czasem zaserwuje czarne kupsko, ale jakoś się tym nie przejmuję, bo raz walnie na czarno, raz na brązowo, a raz żółto-zielono .... kolorowo ;-)

a co do spania to Jeremi bardzo dużo w dzień śpi ... pierwsza drzemka 1,5-2h a druga 2-3 h, a nocne spanie to od 19-20 do 6-7 rano, potem butla i czasem jeszcze dośpi do 8.00 max - śpioszek, co nie?

Natalce i Witusiowi zyczymy zdrowka!!!
Mariolka to ty masz prawdziwego spiocha w domu:szok:
Laura oststnio coraz czesciej robi cyrk przy tej popoludniowej drzemce,klade ja do wyrka a ona ryczy i ryczy:-(nigdy tak nie bylo:crazy:nie wiem co jest grane,teraz np.polozylam ja spac juz pozniej niz zwykle a itak ryczala do piatej i dopiero zasnela.....chyba nie chce jej sie tak szybko spac:baffled::confused:,fajne jaja:dry::no:

Dziewczyny, pierwsza krew za nami. Oli potknela sie o wlasna reke raczkujac i rociela sobie warge. Za to mi rozdrapala policzek Oo normalnie male kociatko mi rosnie. Staje non stop, wszedzie gdzie sie da. A moj mezulo ostatnio mnie zwyzywal bo uwaza ze jak Oli stoi to musze caly czas stac za nia i jej pilnowac i nie wolno mi przejsc na druga strone pokoju >_< On jak sie nia opiekowal to tak robil - -'

reklama
A moj mezulo ostatnio mnie zwyzywal bo uwaza ze jak Oli stoi to musze caly czas stac za nia i jej pilnowac i nie wolno mi przejsc na druga strone pokoju >_< On jak sie nia opiekowal to tak robil - -'
:crazy::szok::crazy:
Aniay przykre:dry:
Jak Elżbietka zostawię to bez komentarza, bo jeszcze powiedziałabym za dużo.:baffled:

Do góry