reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

NO I ARYAN JUZ ZASYPIA SAM :tak::-) PO POLUDNIU ROWNIEZ ;-)TAK WIEC JUZ NIE CHCE SIE LULAC U MAMUSI NA REKACH;-):-pCIESZE SI BARDZO I OBY TAK DALEJ:-)

reklama
Gratulujemy wszystkim zdrowym i zasypiajacym ..............ja padam na pysk..............co dwie godziny pobudka i kupa zielna smierdzaca i wodnista...............zero checi na picie, goraczka powrocila o 4 dalam jej ibufen......nadal malo je max 50 ml..........niby nadal sie bawi ale troszke placzliwa jest.....dalam jej ulubione chrupki kukurydziane to leza w kacie lozeczka(po to bo myslalam zezajmie sie soba a ja jeszcze sobie pospie):-p jestem an nogach od 6 stwierdzilam ze wezwe lekarza niech powie co malej jest
Emila poszla spac ok. 22 no i myslalam ze dzis pospi sobie do 9 a ona rowniez od 6 na nogach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

tynka, u nas gorączka łądnie spadła po eferalganie (czopki). po nurofenie tak średnio.
na biegunke pomógl kleik na wodzie i czarna herbata (wypił jej w sumie z 350 ml przez dzeiń, dosłodziłam glukozą - i na wieczór już kupa byłą gęstsza)

mamy krew w kupce............teraz robila.......o 8 dzwonilam po lekarza bedzie gdzies kolo 14 zobaczymy co powie............mi sie wydaje ze ta krew to po prostu od podraznienia...............bo to w sluzie bylo ...............niech bedzie juz 14..........................................................................................................................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Tynka wspułczyje, biedne te nasze dzieciaczki:-( Moje panienki też przeziębione męczy je katarek i troszke kaszelek na 16 ide do lekarza ciekawe co powie:-(

Tynka, tak strasznie mi przykro, że Natalka tak się męczy. Niech już będzie 14. Daj od razu znać po tej wizycie. Ucałuj malutką:zawstydzona/y:.
Aniay, Oliwce też dużo zdrówka życzę, niech szybko się wygrzebie z tego wirusa.
Xmama, dziewczynek wielki całus na poprawę samopoczucia:tak:.
Karola, gratuluję samozasypiania:-D:rofl2:.
Maja, Ty głuptasie, jak mogłaś myśleć inaczej;-):-)

reklama
Do góry