reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

reklama
haha ... rzeczywiście to jakiś trend kasiulka, bo moje dziecko chyba po przeczytaniu Twojego posta :-D:rofl2:;-) zrobiło wczoraj na dobranoc również 2-gą kupkę :tak:.

A ma do Was pytanie kochane Mamusie ... u nas jest od dwóch dni strasznie zimno w mieszkaniu ... wydaje mi się, że odpowiednio ciepło ubieram Mateuszka, bo kark ma ciepły ... ale momentami ma "lodowate" uszka ... powinnam mu jeszcze coś ubrać :confused::confused::confused:

Te kupy to od zębów, jak młodej szły dolne to mega paczka pieluch poszła w 2:wściekła/y: tygodnie (normalnie 4 tyg) i dupsko takie oszczypane że hej :szok:(linomag maść wygoiła).

Tika u mnie w domu też już powoli zimno sie robi:wściekła/y:. Musialam nawet sobie pizame z dlugim rekawem wyjac:wściekła/y:. Ale Hani chyba nie jest zimno, teraz np ma na sobie body na dlugi rekaw i rajstopki i sie bawi w kojcu. Kark i uszy są ciepłe:tak:. Za to ja mam zimny nos:-D.

ania_zywa ... ja z moim nosem też odwiecznie mam problem gdy jest chłodno, bo mi strasznie marznie :crazy::eek::-D, no a Mateuszek też mniej więcej tak jest ubrany ... więc może taka jego "uroda", że jemu uszy marzną a mi nos :-D;-)

Tika nie mam pojecia jak to jest z tymi zimnymi uszami:eek:z tego co wiem to wyznacznikiem ciepla u dziecka sa nozki:eek:a nie raczki np...
A co do kup to u nas to standrad,ze robi wiecej niz jedna, dwie trzy nawet cztery ale nie liczy sie ilosc tylko jakosc;-)czyli wielkosc;-).Tak mi sie wydaje,ze robi na raty zamiast zrobic jedna a porzadna...

Tika niestety nie moga ci nic pomoc bo u nas nadal tropikalne upaly i jeszcze w tym roku nie wyciagalam nawe cieniutkiegi sweterka. A Hubcio nadal tylko w bodziku albo czyms rownie lekkim. Za to my wybieramy sie za tydzien do Polski i nie wiem jakie ubrania mam ze soba wziasc. Czy muslicie ze kurteczka mi sie przyda?:sorry2:

reklama
Do góry