AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Karlam ja mimo, ze mam zamiar karmić Zuze dłużej niż do 6 miesiąca (o ile się da) to tez na noc, po kąpieli daję mleczko modyfikowane. Zauwazyłam, ze Zuza bardziej sie najada i szybciej zasypia. W nocy daje jej moje mleko to tłuściejsze i dzieki temu nie mam wyrzutów sumienia. W dzień karmię tylko piersią.
Zuzanna tez nie umiała przyzwyczaić sie do butelki. Np. nie bardzo lubi butle i smoczki z Aventu. Wobec czego postanowiłam cos zmienic i za namowa Moniki77 kupiłam butlę Dr Browns ze specjalnym systemem odpowietrzania. Ona ma bardziej miękki smoczek i Zuzia z niego chętnie je (od dwóch dni 150 ml przed snem!)
Może w przypadku Michasia tez jest tak, ze nie pasi mu ten sprzet ktory masz.
Mowilam wam u MariaOli o tej butelce, ktora imituje cycuś..
To jest butla Tomee Tipee i o ile pamiętam i Ela jej też używa. Oglądałam ją w sklepie i chyba nie ma nic bardziej zbliżonego do piersi kształtem, a smoczek z naprawdę mięciutkiego silikonu...
Spróbuj coś zmienić, ale tak czy inaczej... nic na siłę.
a tu jest ten sprzet:
TOMMEE TIPPEE - 2 X BUTELKA 150 ml ze smoczkiem ! (182862837) - Aukcje internetowe Allegro
Zuzanna tez nie umiała przyzwyczaić sie do butelki. Np. nie bardzo lubi butle i smoczki z Aventu. Wobec czego postanowiłam cos zmienic i za namowa Moniki77 kupiłam butlę Dr Browns ze specjalnym systemem odpowietrzania. Ona ma bardziej miękki smoczek i Zuzia z niego chętnie je (od dwóch dni 150 ml przed snem!)
Może w przypadku Michasia tez jest tak, ze nie pasi mu ten sprzet ktory masz.
Mowilam wam u MariaOli o tej butelce, ktora imituje cycuś..
To jest butla Tomee Tipee i o ile pamiętam i Ela jej też używa. Oglądałam ją w sklepie i chyba nie ma nic bardziej zbliżonego do piersi kształtem, a smoczek z naprawdę mięciutkiego silikonu...
Spróbuj coś zmienić, ale tak czy inaczej... nic na siłę.
a tu jest ten sprzet:
TOMMEE TIPPEE - 2 X BUTELKA 150 ml ze smoczkiem ! (182862837) - Aukcje internetowe Allegro