reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

reklama
a co to za specyfik Marita ?? ile kosztuje, bo ten linomag 8,50 pln :-)
acha i nie używam wogóle oliwki, ani mydełka :-)

Moj Maly Tez Ma Jakas Wysypke Ale Bylismy Dzis U Lekarza I Powiedzial Ze To Normalne I Ze Samo Zejdzie:-) Nie Dal Nam Kremu Ani Nic;-)

karlam, ja prze dluzszy czas meczylam sie zeby wypracowac sposob budzenia malej przy karmieniu, masowanie stopek czy raczek raczek, laskotanie pod brodka, podszczypywanie w policzek, nic nie dawalo rady jejdobudzic. Sprawdzilo sie za to ''idzie rak nieborak..." po boczku :p juz tlumacze przebieram paluszkami po jej boczku w kierunku paszki i lekko na koniec sciskam pod pacha, dziala. Mysle jednak ze musisz wypracowac wlasny sposob. Sek w tym zebys przyzwyczaila go do niego jak jeszcze ssie to wtedy zacznie kojazyc jedno z drugim :p
Co do mojego pepka to juz mi to czarne zlazo:p
Ja aktualnie robie w excelu rozpiske dnia malej bo zaczynam widziec ze kompletnie ja rozregulowalam no i smoczek ostatnio zostal zastapiony mamina piersia :/ normalnie jak jej smoka dac probowalam to byl wrzask ale wczoraj bylam twarda i po kapieli nie dostala cyca, wiec w koncu i smoczek jej podpasowal, chwile pomemlala, uspokoila sie wyplua smoczek i zaczela ciamkac wlasna raczke i zasnela :)

Mój pępek też jest cały czarny :szok::-(

Elu co ty robisz z Filipkiem, że on ci tak ładnie śpi :confused::baffled:;-)

Ja byłam dziś cała szczęśliwa, bo Witek jak dostał jeść wczoraj o 22,50 (wypił 170 ml) to obudził się na karmienie dopiero o 6,50 rano :tak:Byłam zaskoczona i wniebowzięta :-D:laugh2: Kochany synek dał rodzicom porządnie się wyspać :tak:

reklama
elzbietka a moge spytac jak ten wasz rozklad dnia wyglada??bo moja Laura spi dosc czesto w ciagu dnia o sa to rozne pory,chocby nie wiem co bym robila i tak o roznych porach zasypia,dobrze ze wieczory przynajmniejspokojne mamy:-p

Do góry